![]() |
|
Како реагирате на озборувањата за вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Автор | ||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Април.2008 во 13:07 |
|
Како реагирате на озборувањата за вас?
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
podobro e da me zborat, otkolku da ne me spomnuvaat
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...voopsto ne reagiram...ne se opteretuvam so nevistini...
![]() |
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Зад добриот коњ, прашина се дига.
Ако им се зборува нека зборуваат, не ми стигаат ни до мал мозок глупостите на другите. |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
игнорирам......
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
што е тоа кај луѓето тажно да живеат во животи туѓи..... ма што сакаат нека зборуваат за мене.....со тоа се докажува дека сум подобар од нив...... ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Gi mnozam so nula.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Jas ke pocnam da si gi zapisuvam,za da me nasmeat vo teski momenti
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
ignoriram, ali koga ke mi pukni filmot tesko niv
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Ne mi e seedno no se odnesuvam kako da mi e.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
ma me boli ... uvo
ne se opteretuvam
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
ne se ni zamaram so toa
![]() |
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Nikoj ne me ozboruva zosto nema sto da se kaze
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |