|
Дали аналниот секс е подобар од вагиналниот и зошт |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
pinokio
Нов член Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Април.2008 во 14:03 |
Navistina ne mozam da svatam zosto mojata devojka svrsuva odvaj dva pati pri vaginalen, a povejke od deset pati pri analen seks?
???????? Изменето од Biba_G - 31.Август.2009 во 15:16 |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh pusta zenska anatomija.......
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bre bre....kako da ne...................a be ajde nema vrska..................ustvari neznam mozda i ima vrska?????????????
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima vrska
no toa mozat da go objasnat doktorite zaso analen orgazam e pojak od vaginalen |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto tebe ti e povishe NADRVEN pri analen, batka!!! P.S Vobuduvaj se povishe na vaginalen. Ke ja bide i tamu |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....AAAAA,ВЕЌЕ ВИДЕНО ВО ДРУГА ТЕМА... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajdeee,
|
|
apce
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde, zarem e mozno toa?!?!!?!?
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свршува како да не ако поттврда за свршување ти е викањето тогаш дефинитивно ја БОООЛИИИИИ при анален секс и сигурно не ти свршува тогаш туку вриска од болка е тоа е
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temnica bese pusto,
ja mlad neuk, sreken sum nacekal nesto, butaj negde so e bitno, ona vika, urla, aj si vikam, e***iste , te biva i mislam ubavo i e, ko se svrte, ko me plesna,so ti e ma, so si tolku besna, ebati klosarot, mi zvika, so mislis deka tolku mi e tesna, a be idi setaj, mi rece, i otposle svativ, a be prost, zosto e besna, i mene nekoj taka da saka da mi prai, a be mamu ke mu e*am, a ako nemozam, bar ke mu ja sprastam da begam!!! Изменето од којсумјас - 18.Април.2008 во 10:13 |
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj ne probal analen sex ne moze da kazuva......ima ubavina vo analniot sex ako znaes kako.....jas uzivam.....i da tocno e toa deka e pojak analniot orgazam.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami ne sme otkrile Amerika
taka e kako so kazuva prethodniot diskutant samo toj so go pomina patot - moze da kaze kakvo bilo patuvanjeto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Analniot sex e interesen samo poradi proba inaku mislam deka ne e podobar.Ne veruvam deka zenite uzivaat vo toa.
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, a osven toa tamu ne mozat da se ostavat tragi koi ke se pojavat po 9 meseci na videlo. I pokraj se, za mene ne e podobar od vaginalniot.
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |