|
Што е она најлудо што сте го направиле? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Април.2008 во 12:47 |
Shto e ona najludo koe ste go napravile vo zivotot?!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ladies first
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi bese najludo,megjutoa bese premnogu opasno....i se uste trae
ne kazuvam sto e toa
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko sto sum blesava ke mi treba cela edna strana da iznapisam
|
|
apce
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e zatuka posto ima i maloletni cto citaat
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vie pa odma samo na sex mislite
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa prasanjeto bese: najludo... |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto?????najludo e samo sex????
moreeeeeeeeeeeeeeeeeee da znaev ja....... |
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahah... NE go rekov toa!!!!
ne me razbiras!!! NAJLUDO bese prasanjeto, a ne e odredena kategorijata |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama odma ja asociirase so sex......more taa nasta seka luda bila....najluda
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм... порано бев доста палав ама еве ќе издвојам една дешавка: пред 10-ина години јас и 2 другари дознавме за една од повеќето свечени коктел забави кои се организираа за политичариве во Дом на АРМ, се инфилтриравме шпионски пред да започне забавата и во моментот кога почнаа да доаѓаат фациве политичарски си влеговме и ние јадевме најквалитетен кавијар, пиевме speciall selection пиво и вино трчкаа по нас келнерчиња во случај да ни пофали нешто а ние (копиљаци од по 15 год.) се понашавме на тошо и баш кога мислев да ескивирам е веќе за да не го јадеме, ме среќава Кирче (Киро Глигоров) ми ја става раката на рамо и почнува да ми држи предавања како во нас младите е иднината се испрепотив, ми даде автограм и збришавме најадени и напиени!!!
|
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum napravil takvo neso... ama znam deka edna osoba napravi takvo neso za mene... nema da kazuvam detali!!!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e najludo, ama ludo e: izlegov vo pizami, uspat pominav do edna prodavnica, si kupiv gumi za dzvakanje i prodavachkata me gledashe vaka i posle si prodolziv nakaj mestoto kade shto togash izleguvav, mnogu bea zabavni reakciite i odlichno si pominav
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најлудо......нема такво.......
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |