![]() |
|
Дали би промениле вера за милион долари? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Автор | ||
petar_thegreat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
isto kako za vreme na ramazanot ... niikoj ne posti a site " postat " koga se zaedno
![]() |
||
![]() |
||
petar_thegreat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
e toa se vika visoko razviena kolektivna svest ..... do prvata prilika koga se ostanuva sam i se bara sansa za dim od cigara ili goltka makijato
![]() |
||
![]() |
||
mudzahid ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
|
“И не заменувај го договорот со Аллах за нешто што малку вреди. Кај Аллах, навистина, е најголемото добро за вас само да знаете. Она што е во вас е-привремено, а она што е кај Аллах е- за навек. Ние ќе ги наградиме оние кои беа трпеливи со награда уште поубава од она што го работеа“Ен нехл 95,96)
|
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
![]() |
||
STEPSKI-VOLK ![]() Група ![]() Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
|
|
||
![]() |
||
|
ma se ova nekako mi e poznata rabota i tekstovi ...... mi se cini kako nekoj da ne se podgtvil dovolno za ispit pa resil da prepisuva .... i toa od nekoj sto seto toa go kazal so nekolku , 5 - 6 vekovi porano ?
|
||
![]() |
||
|
sekogfas vo zivotot e taka ... tupaviot sekogas prepisuva pa se fali deka nekoj mu gi diktiral dodeka serel zad nekoja karpa .... rabotava stana , podobar ucenikot od ucitelot
![]() |
||
![]() |
||
mudzahid ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
|
“Ќе ги опоменуваш ли или нема да ги опоменуваш тие, сепак, нема да веруваат“(јасин 10)
|
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
![]() |
||
|
sto e sega ? ... cas po veronauka ? .... URDARI
![]() |
||
![]() |
||
STEPSKI-VOLK ![]() Група ![]() Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
|
|
||
![]() |
||
|
mora da bile mnogu gladni ..... za torba urda ... pih .... a vamu prasuvaat sto bi bilo za milion dolari ..... ludnica , ete sto .....
|
||
![]() |
||
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
|
Masonite najdobro ja znaat cenata na verata.
I jas. |
||
![]() |
||
|
vo pravo si ....
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
1, se vika veronautika 2. kako ne ti e dosadno da se nategas so niv ????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
|
Jas sum Elhamdulillah Musliman!! Nacijata nikogash ne me interesirala i nema da me interesirat!! Ednostavno mi se odvratni onie koi povikuvaat na Nacija!! Muhammed.a.s.rekol:Onoj koj povikuvat na Nacija, se boret za nacija, i umret za nacija ne e od nas!! Taka da Makedonche,ne me interesirat nacijata!!! Gi pochituvam ovie zborovi na mojot mil Pejgamber!! p.s Veche ti kazav so sum!!!! |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |