|
Дали верувате дека се љуби само еднаш!!! |
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Автор | |||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne bi rekla
razlikata e vo intenzitetot
|
|||
apce
|
|||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prviot pat koga ke se vljubis mislis deka toa e toa i se custvuvas kako da si na sedmo nebo,deka toj e edinstveniot sto ke go sakas deka si go pocuvstvuvala ona vistinskoto.No sleduva edno razocaruvanje,raskinuvas so nego i po izvesno vreme pak se zaljubuvas i povtorno ti se slucuva seto ona ...peperutki ti letaat vo stomak....no sepak si postara i poiskusna i ne gi povtoruvas greskite...a od samata licnost zavisi dali ke go saka onoj prviot i site naredni ke gi sporeduva so nego ili totalno ke se posveti na sledniot i ke se prepusti na mometalnite cuvstva i emocii.Pa spored toa ne mislam deka se saka samo ednas vo zivotot.No postojat razlicni vidovi naljubov i sakanje.A samo ednas e ona vistinskoto zasekogas
|
|||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Точно е дека првата љубов не се заборават но дека пак не можеш пак да се заљубиш ~ е тоа не е точно!(од лично искуство)
|
|||
car's freack
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mislam deka od prvo treba da se napravi razlika pomegu:ljubi i zaljubuva!!!!
Deka ke se zaljubis mnogu pati, da ama deka ljubis (podrazbiram da sakas vistinski od dusa, od srce, pozrtvuvano, bezrezervno, to e samo ednas!!!!! P.S. Koja definicaija za ljubi,a? Изменето од којсумјас - 12.Април.2008 во 21:50 |
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne mi e jasno toa...sto e razlika pogju Ljubov i Zaljubuvanje???!?!??
Zaljubuvanjeto e samo prviot cekor na Ljubovta??!??
Aj te molam objasni mi go ova od tvoja gledna tocka
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Наједноставно My Lady!!!
Заљубување е брзо , страсно, интензивно чувство кон некоја личност и кратко трае!!! Може да се јави и кон личност која недоволно ја познаваме, најчесто се работи за физичка привлечност, па откако подобро ќе се запознае личноста може исто така брзо како што се појавила, брзо и да згасне!!!!! Љубење (љубов, сакање) е нешто што е многу подлабоко. Има доста елементо од оние кои ги набројав за заљубувањето. Може да се јави како последица на заљубеност, но најчесто се јавува откако добро ќе се запознае некоја личност. Тоа е чувство кое трае многу подолго, за некои и цел живот!!!!!!! Сеа, ти ме присилуваш да бидам сериозен, а кога сум сериозен, нешто слабо ми доаѓаат вистински мисли и зборови, ама ај да речеме дека отприлика тоа е тоа што го мислам!!! Ако не , ај да ги прашаеми и другите од форумов-- -разлика помеѓу љѕбов и заљубување има ли или нема!!!!! Изменето од којсумјас - 13.Април.2008 во 23:07 |
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala za iscrpnata replika
Jas bi rekla deka se Ljubi poveke pati ama so razlicen intenzitet....a Vistinska Ljubov kako sto vikas ti moze da cuvstvuvas za edna, ....dve,.... pa i tri licnosti vo zivotot, zatoa sto Zivotot e dolg se menuvaat lugjeto, situaciite.... Ne znaci deka ako ednas si sakal vistinski i si ja zagubil taa ljubov deka nikogas do krajot na zivotot nema da ljubis pak so istiot zar!
No sepak toa e moe mislenje
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хмм, кој си ти...а која, или кога љубовта е...вистинска, па да биде само една?
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mozebi
|
|||
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tocno e deka covek samo ednas saka vistinski,se drugo e minlivo.
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i koga ke dojde ona vistinskoto i koga za nekoja X pri4ina mu dojde kraj ,,,
i toa e minlivo...!!! ...,,,,
i togas pak go 4ekas ona vistinskoto,,,,?!!!!!
ova li toa sto samo ednas se slu4uva???
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekoja ljubov e vistinska i ako ima vreme na traenje - taka znaci trebalo no neznaci deka nebila vistinska kaj ljubov nema vistinska ili nevistinska prosto ili ja ima ili nema Изменето од anakin - 14.Април.2008 во 11:01 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka e!
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekogas treba da bideme spremni na kraj,zatoa sto nisto ne e sigurno a ni vecno,samo sto mislam deka covek samo ednas moze vistinski da saka.Nekogas mislime deka toa e ona vistinskoto,ama se lazeme zasto,koga ke dojde praviot covek ke svatime deka se drugo bilo nebitno.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |