|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 839840841842843 1869> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ma kakov som...pastrmka, i toa ohridska...
|
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so crveni damki
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...auuuuuu....aj jas da ja napustam sobava da moze malku pointimni da bidete... |
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кај градниот кош.
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не барај изговори, за да си одиш.
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ma ne se lutam jas, no tuka ima nekoj red i pravila....a glavniot e Palestinec koga RIBATA, sto ti ja imenuvas tetkica, e vo prasanje... ...na taa adresa obrati se... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...OK....ostanuvam... |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...mila na samo saka..na samo...ama ne se grizi, jas i macenceto ke bideme vo blizina....ke ti go cuvame grbot...
Изменето од moira - 14.Април.2008 во 02:41 |
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да де, заедно јас и ти....да не мислиш посебно да испаднеме.
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 839840841842843 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |