|
Статусот на жената во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 910111213 28> |
Автор | |||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aha a ti si kako nekoj golem poznavac na muslimanskata vera pa znaes kako nie razmisluvame.
Ne toa crvenoto se odnesuva na nekoj koj nema SVOJ um tuku ima citat i podrska koj veli....mazot e dovolno da razmisluva ti zeno tisina.... Islamot e daleku nad TVOETO crveno... Za poedini narodi i tradicii ne sakam da komentiram... I'M MUSLIM!!!!!! |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е , исламот е многу далеку и тоа едно 600 години наназад ако не грешам околу цифрата . А кај вас муслиманите не само што жената нема никакви права туку и останатите во фамилијата кај вас мозок може да биде најстариот и секогаш е тој како ке каже а жената па е осудена да се крие и покрива со шамии и мантили па дури ја криете и со ѕидови по 2-3 метра за да не ве гледа комшијата кој инаку го викате ’’брат’’ ехе многу има за зборење . |
|||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Алооооооо друже,за нешто што немаш врска не отворај ја фиоката,седи си мирен како мене.Гледаш дека станува збор за сериозна дискусија,па ако имаш да кажеш нешто кажи сериозно,ако немаш трај си. |
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ti neandertalecu eden sto veruvas vo sonceto mislis deka si mnogu ponapred Idi tamu ne tresi nebulozi, aber nemas od Islam, i ne si dostoen ni bukvata I da ja izgovores! |
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I temata bese Zenata vo Biblijata.....
|
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па имам многу ама вистината ве боли , еееееее таква е таа боли , боли , многу боли . Па сега викаш сериозна дискусија е така ти се бега од вистината.
Дури неможеш ни да коментираш ( сериозно ) околу неа. |
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ајде бујрум да видиш што е сериозност.Темата е Жената во Библијата.Ќе почнеме по ова прашање да дискутираме? |
|||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Жената во библијата е пример и мојата жена па можам да ти кажам дека имам почит кон неа и не и забранувам ништо а особено не како да се облака , каде да се движи , со кого да разговара и т.н. |
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Но,ти неси Христијанин,ти си СонцеПоклоник,алооооооооо темата е сосема нешто друго од твоето верување. |
|||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pA CEKAJ TI SI VERNIK, veruvas vo Biblijata...
A ja pratikuvas li? Lele ova e golema VEST Makedon. veruva vo Biblijata!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za sto primer....daj citat od Biblijata koga vece spomna? E blaze si nejze... prav kosmopolit si bil |
|||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како сакаш , но со тоа е далеку и од твоето. |
|||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не постои никаков цитат за тоа како да се однесувам со мојот живот , моите најмили тоа е мое право |
|||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Демократиоја брате мили.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |