Автор |
Тема Пребарувај Опции за темата
|
Gazija
Сениор
Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 164
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:30 |
Sega sleduva Zidarski ili Aladin ,ce videte! Posto Templarius si zamina.
|
![Кон врв Кон врв](forum_images/back_to_top.png) |
MAKEDON-FILIP
Сениор
Регистриран: 29.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 731
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:30 |
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
Ако го сторам тоа, би повредила нечии верски чувства, бидејќи ќе треба да ги наведам и деноминациите, конкретни примери, суми и привилегии, а јас тоа не го сакам. Никако. Овде сме сепак припадници на повеќе различни верски заедници.Но дека познавам такви-познавам повеќе и искрено се грозам од нивните постапки. Буквално, луѓе кои се продале за пакети, пари (секако далеку помали од милион долари но сепак пристојни суми), ручеци, патувања, привилегии и при тоа се убедени дека е тоа вистинското, заслепени од новиот статус. ГИ ИМА МНОГУ. Тоа е поентата.
|
А,да....сега те разбрав,зборуваш за некои Мисионерски организации од типот на Протестантите и Јеховините Сведоци. ![](smileys_novi/5.gif) | хахахахаааааааНема да подлегнам на таа провокација, но да не те разочарам, меѓу тие продадени души познавам и такви кои примиле и ислам од полза...![намигнување](smileys_novi/3.gif) |
Може,.....единствено ако се од ШУТКА ТРАНС. ![](smileys_novi/24.gif) |
Да де да, па тоа е така бидејки си ги почитуваме починатите а не ги фрламе у дупка ко кучиња да се.
|
Omer El Faruk
Сениор
Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:31 |
Gazija напиша:
Sega sleduva Zidarski ili Aladin ,ce videte! Posto Templarius si zamina. |
Алудираш на клонови.
|
Omer El Faruk
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:32 |
MAKEDON-FILIP напиша:
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
Ако го сторам тоа, би повредила нечии верски чувства, бидејќи ќе треба да ги наведам и деноминациите, конкретни примери, суми и привилегии, а јас тоа не го сакам. Никако. Овде сме сепак припадници на повеќе различни верски заедници.Но дека познавам такви-познавам повеќе и искрено се грозам од нивните постапки. Буквално, луѓе кои се продале за пакети, пари (секако далеку помали од милион долари но сепак пристојни суми), ручеци, патувања, привилегии и при тоа се убедени дека е тоа вистинското, заслепени од новиот статус. ГИ ИМА МНОГУ. Тоа е поентата.
|
А,да....сега те разбрав,зборуваш за некои Мисионерски организации од типот на Протестантите и Јеховините Сведоци. ![](smileys_novi/5.gif) | хахахахаааааааНема да подлегнам на таа провокација, но да не те разочарам, меѓу тие продадени души познавам и такви кои примиле и ислам од полза...![намигнување](smileys_novi/3.gif) |
Да де да, па тоа е така бидејки си ги почитуваме починатите а не ги фрламе у дупка ко кучиња да се. |
Извини,ама ич не те разбирам што сакаш да кажеш.Не сум во штос.
|
Aisha
Сениор
Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Ve molam nemojte da nevreduvate odredeni nasi sogragani....
Nie nemame pravo da kazuvame ako nekoj ja smenil verata za pari.
Prasanjjeto e jasno: DALI VIE BI JA SMENILE VERATA? Znaci nemate pravo da neveduvate drugi licnosti ili nacii.
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
muhadzir
Сениор
Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Поени: 740
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Gazija напиша:
Sega sleduva Zidarski ili Aladin ,ce videte! Posto Templarius si zamina. | Ne zidarski,, Aladin ili Vlad. Toj e istiot.
|
MAKEDON-FILIP
Сениор
Регистриран: 29.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 731
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:33 |
|
Gazija
Сениор
Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 164
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:34 |
Omer El Faruk напиша:
Gazija напиша:
Sega sleduva Zidarski ili Aladin ,ce videte! Posto Templarius si zamina. |
Алудираш на клонови. |
Samo ti cekaj,i ce vidis. Jas otidov.Selam braca i sestri vo islam.
Изменето од Gazija - 14.Април.2008 во 00:35
|
maria_magdalena
Сениор
trouble seeker
Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:34 |
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
|
Може,.....единствено ако се од ШУТКА ТРАНС. ![](smileys_novi/24.gif) | Овде ќе те разочарам-не се Шутка транс. Но ти во тоа и онака не би поверувал-од убедување. Но што е тоа важно за мене дал ти ќе ми поверуваш или не, кога јас ги знам и луѓето и причините.
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
anakin
Сениор
Unidentified Flying Object
Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:36 |
Omer El Faruk напиша:
anakin напиша:
kolku imas????
|
Абе Анакинчо шо да ти кажам,ШВОРЦ,голтар.Ако чека
јас да му платам ќе мора да оди сипод нула,дури и да даде рушвет за
влез во мојата вера. ![](smileys_novi/3.gif) |
lele prijatele
svorc , goltar
sega znam ili tuka na ova tema si zalutal
ili cekas nekoj da ti ponudi milince pa da ne si svorc
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Aisha
Сениор
Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:37 |
Aisha напиша:
Ve molam nemojte da nevreduvate odredeni nasi sogragani....
Nie nemame pravo da kazuvame ako nekoj ja smenil verata za pari.
Prasanjjeto e jasno: DALI VIE BI JA SMENILE VERATA? Znaci nemate pravo da neveduvate drugi licnosti ili nacii. |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
muhadzir
Сениор
Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Поени: 740
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:37 |
maria_magdalena напиша:
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
|
Овде ќе те разочарам-не се Шутка транс. Но ти во тоа и онака не би поверувал-од убедување. Но што е тоа важно за мене дал ти ќе ми поверуваш или не, кога јас ги знам и луѓето и причините.![намигнување](smileys_novi/3.gif)
|
Golem e svetot.. e kakvi samo ima na nego.. A ako primi nekoj Islam za polza, zaradi materijalna korist,, veruvaj mi deka nemaat nisto od Islam,, ostanale ni na nebo ni na zemja.. tesko nimi ce bide na Denot Suden!
|
Omer El Faruk
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:39 |
maria_magdalena напиша:
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
Omer El Faruk напиша:
maria_magdalena напиша:
|
Може,.....единствено ако се од ШУТКА ТРАНС. ![](smileys_novi/24.gif) | Овде ќе те разочарам-не се Шутка транс. Но ти во тоа и онака не би поверувал-од убедување. Но што е тоа важно за мене дал ти ќе ми поверуваш или не, кога јас ги знам и луѓето и причините.![намигнување](smileys_novi/3.gif) |
Ок,тоа ти демек од лично искуство си знаеш,ама не сакаш да кажеш поради безбедноста на истите.Е многу убаво од тебе.
|
maria_magdalena
Сениор
trouble seeker
Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 14.Април.2008 во 00:41 |
Така е Мухаџир. Се согласувам и драго ми е што се разбравме.![среќа](smileys_novi/1.gif) Истото важи и во обратен правец (“Кој се откаже овде на земјава од Мене, и јас ќе се откажам од него пред Мојот Небесен Отец“)![намигнување](smileys_novi/3.gif) Продадени души има секаде околу нас![големо%20гушкање](smileys_novi/6.gif)
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|