|
Утки во образованието |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ДЕКА МЕ ЗАСЕГА, Е БОГАМИ, МЕ ЗАСЕГА - СИНОТ НА ШВАЛЕРКАТА Е МАТУРАНТ, ПА ТРЕБА ВРСКИ ДА МУ ФАЌАМ...ХАХАХАХАХА
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
без навреди..... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СИНОТ НА ШВАЛЕРКАТА СИ ИМА ТАТКО,ОСВЕН АКО НЕ СИ ГО ПОСЕАЛ...А ОБРАЗОВАНИЕТО И ПОЛИТИКАТА ОСТАВИ ГИ. |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕ БЕРИ ГАЈЛЕ ДЕ ВИЛ, МОЈ ЧОВЕК Е ...МИ ЈА ПОПРАВА КОЛАТА. |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
КОЛЕШКЕ СЕ СЕЌАВАШ ЛИ ДЕКА ТАЛЕ САКАШЕ ПАТАРИНАТА ДА ЈА ОГРАНИЧИ НА 900 ДЕНАРИ? ИЛИ И ТИ СИ ОД СИНДИКАТОТ НА БАБА ЗУМБУЛА ПА ПРЕД ИЗБОРИ ВЕ ТЕРААТ ДА СЕ БУНИТЕ, А ДОДЕКА СЕ ТАЈФАТА НА БАТЕ БРАНЕ ЗА СОЦИЈАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ МОЛЧИТЕ КАКО П... ПОД КОШУЛА. |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БИЛ УЧИТЕЛ, ПА СЕ БАВЕЛ СО ПОЛИТИКА...АМА МАЈСТОРИ ВО ПОЛИТИКА, ВО НАШАТА ИСТОРИЈА НЕ СУМ СРЕТНАЛ. |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ БАВЕЛ ОТИ МОРАЛ...ОТИ ЧУМАТА ТРЕБАЛО ДА ЈА НАПАДИ, ТАМУ ДОЛУ, В МАКЕДОНИЈА... а НЕМАЛО ЈУНАК ДА СЕ ЈАВИ, ПА ТОЈ КАКО ДАСКАЛ МОРАЛ И ДА УЧИ ДЕЦАТА И ДА БИСТРИ ПОЛИТИКА... НАЈ УЧЕН БИЛ, И ДАЛЕКУ ГЛЕДАЛ, ВО ПОЛЕТО ШТО СО КУЛТУРА САКАЛ ДА ГО ПОСЕЕ, ЗА ДА ЈА ЖНЕАТ СИТЕ НАРОДИ ВО СВЕТОТ...
Е, ДАСКАЛЕ, НЕ СЕ СПОРЕДУВАЈ СО ГОЦЕТА, ГОЦЕ Е ЕДЕН А ДАСКАЛИ СО ЛОПАТИ ДА ГИ РИНЕШ ИМА... И, АЈ ДА НЕ ТИ НАПРАВАМ НЕКОЈА МАГИЈА НА СОПИРАЧКИТЕ, НЕ МИ МЕШАЈ ПОЛИТИКА ВО ТЕМАТА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ШТО Е... |
|||
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MAMAMD,СЕТИ СЕ - ЗА БУРЕКОТ НЕ БЕШЕ МАНАСИЕВСКИ, ТУКУ ТАЛЕ
ГЕРАМИТЧИОСКИ. ЧОВЕКОТ РЕЧЕ ДЕКА И ТАКА НАСТАВНИЦИТЕ НЕ СЕ ХРАНАТ
ДОБРО, ТУКУ ЈАДАТ НАЈЧЕСТО БУРЕК, ЌЕ ИМ ЈА УКИНЕМЕ ХРАНАРИНАТА И ЌЕ
ДОБИВААТ БУРЕК СО ЈОГУРТ...МОЖЕБИ ОТТАМУ ОНАА- ЈАДИ БУРЕК!
----------------------------------------------------------------------------------------------- ...A koj gavol da gi znae...znam deka i Manasievski neshto lupetashe vo taa smisla. Od koga pamtam... od Sofija Todorova- koja ne znaeshe kolku zemaat plata nastavnicite, i ne dozvoli niukakvo pokacuvanje, Emilija Simoska, koja reformite gi gledashe vo ukinuvanje na predmetot OTP zatoa shto kerka i imashe za domashno da pravi kukicki, Novkovski koj ja vovede veronaukata , Polozani koj ne znae shto e celodnevna, i deka celodnevnata ne e zadolzitelna nastava pa sakashe da ja ukine i da promovira I i II nastavnik ili da gi ostavi mnogu nastavnici tehnoloshki vishok i sega Rush*ti,koj kako kulminacija go namali klasnoto rakovodstvo na celodnevcite... znaci asalen minister za obrazovanie nemashe. Se nadevam, posle ovie izbori, koj i da bide premier, ke postavi minister koj ke go normalizira, depolitizira... Zivi bili, pa videli.... |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе, каква врска имаат бурекот и патарината со реформите на наставните програми и методите...Или сакате мојава тема да ви де најде како рамо за плачење... Ај зборувајте за реформите и остајте ја политиката на обичниот народ и на политичарите...
|
|||
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pa ova e tokmu za reformite... i reformatorite...toa se nivnite reformi... a za sredno sakash da zboruvame...cekaj... sega da se narucame...da odmorime i stratuvame.... |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мајсторче, сакал да признаеш или не, со самиот факт дека темата ја отвараш со премиерот, а во врска со образованието,си ја исполитизирал. Ако не си сакал да има политика- објасни убаво и со ред.Какво е твоето училиште и кои предмети се изборни.Мене не ми е јасно што си сакал да кажеш освен атака на премиерот...ако сакаш да се дистанцираш од политика, не мешај политика туку убаво објасни- кои задолжителни предмети и кои изборни предмети ги полагаат матурантите...па кој што има да каже, нека си каже.
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АБЕ ЧОВЕК АКО ОТВОРИ ТЕМА СО ЦЕЛ ДА МУ ЧЕСТИТАТА РОДЕНДЕН НА ПРЕМИЕРОТ, ВИЕ ЌЕ ЈА ИСПОЛИТИЗИРАТЕ...АЈ ТОА ВО ПОЛИТИКА ГО ПИШУВАЈТЕ!
|
|||
|
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НИ РОДЕНДЕН НА ПРЕМИЕРОТ НЕ СЕ ЧЕСТИТА НА ФОРУМ...БЕЗ ДА СЕ ИСПОЛИТИЗИРА. |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и ако прне премиерот, пак е политика....
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |