![]() |
|
Дали би промениле вера за милион долари? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Автор | |||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
e vidis
naftata ja davat verata ne ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
petar_thegreat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
ja davaat ? ... koj voopsto i gi prasuva dali e davaat ili ne ... amerot im ja sisa kako pijavica stanal
![]() |
|||
![]() |
|||
Gazija ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Gazija ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
||
Hehehe,pak mu ja zduvna.Otide da go promeni ruvoto...
![]() ![]() Da vidime sega so koja kosula ce dojde. ![]() Изменето од Gazija - 13.Април.2008 во 22:41 |
|||
![]() |
|||
petar_thegreat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
ti be nekrsten , ne znaes li deka ne e kulturno da zboruvas za nekoj koj ne e prisaten ? .... a vprocem , od kogo pa jas ocekuvam da bide kulturen ? .... od nekoj koj se uste ne naucil zosto sluzi toaletnata hartija
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
a mozebi i za pravenje turban
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Dali jas znam ili ne znam zosto sluzi toaletnata hartija ne e prasanje sega,no,stom tolku si zapnal eve da ti odgovorama zosto sluzi: ZA DA JA IZBRISES TVOJATA USTA POSLE VRSENJE NA GOLEMA NUZDA! POGODIV! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
slusaj petroleum ( gazija ) ... jas zaminav a za kosulata ne se grizi ... ce vidis kakva sum nosel koga ce vidis koj mi ja pegla
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Jas vece vidov koj ti ja pegla,ottamu doadjam. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
||
|||
![]() |
|||
||
znaci vece si bil kaj sestra ti ... a vidi ja ti nea , ne mi kaza 405000
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma dobro e razbiram tvojata rezigniranost i lutina sto ne ti kazala ... ne se grizi ... za nekoj mesec ce vidis i samiot kolku kosuli mi ima ispeglano
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |