![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 718719720721722 1553> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ednica na lokalna samouprava
ne sum znael kaj rabotis
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
nikuch ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
НЕ БЕ ЏАКИ ЈАС И ЛОКАЛНАТА ХАХА МЕ ИЗНАСМЕА ПА ДА МИ ПОНУДАТ И МИНИСТЕР ПО ЗБРКИ БИ РАБОТЕЛ АМА НА ЛОКАЛНО НИВО НЕ МОЖАМ ДА СЕ СНАОЃАМЈАС СУМ ТИ САМО КАКО КОЊ ЗА ТРКИ А ДРУГИ СЕ ЗА ПАРАДИ
|
|
ГОЛЕМИНАТА НА НЕШТОТО СЕКОГАШ НЕ СЕ МЕРИ ВО САНТИМЕТРИ ИЛИ КИЛОГРАМИ
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
eve me pak Nikuch...sto ima novo kaj tebe? a be DZaki, so mi zboris so sarkazam...
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
nikuch ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
ЏАКИ АЈ ДА МУ ЈА УДРИМЕ НА ДРЕМКА ОТИ УТРЕ ЌЕ ТРЕБА ФЕДЕРИ ДА СТАВАМ НА КЛЕПКИТЕ ЗА ДА ОСТАНАТ ОТВОРЕНИ
СЕ ЧИТАМЕ ДРУШТВО, ПОЗДРАВ ДО СИТЕ |
|
ГОЛЕМИНАТА НА НЕШТОТО СЕКОГАШ НЕ СЕ МЕРИ ВО САНТИМЕТРИ ИЛИ КИЛОГРАМИ
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
sekoe dobro nikuch
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobro vecer
![]() ![]() ![]() Gledam deka Dzaki veke me najavi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
haha, greni
![]() ![]() ![]() Imas nov avatar? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aj sega dobra nok
ako nekoj me sonuva, neka ne mi go kaze sonot
me faka shube
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mi b'ktisa stariot...mnogu drecav
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dzaki, utre ke ti go raskazam sonot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Е ај раскажи го, не не ставај во мисла.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 718719720721722 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |