IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би промениле вера за милион долари?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би промениле вера за милион долари?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 25>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:22
e vidis
naftata ja davat
verata ne
газење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
petar_thegreat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2008
Локација: Aruba
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petar_thegreat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:25
ja davaat ? ... koj voopsto i gi prasuva dali e davaat ili ne ... amerot im ja sisa kako pijavica stanal голема%20насмевка
Кон врв
Gazija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gazija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:34
Originally posted by petar_thegreat petar_thegreat напиша:

ja davaat ? ... koj voopsto i gi prasuva dali e davaat ili ne ... amerot im ja sisa kako pijavica stanal голема%20насмевка

hehehe..(vidi boldiranoto i seti se)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gazija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:39
Hehehe,pak mu ja zduvna.Otide da go promeni ruvoto... Smeski vo boja!
Da vidime sega so koja kosula ce dojde.

Изменето од Gazija - 13.Април.2008 во 22:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petar_thegreat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:45
ti be nekrsten , ne znaes li deka ne e kulturno da zboruvas za nekoj koj ne e prisaten ? .... a vprocem , od kogo pa jas ocekuvam da bide kulturen ? .... od nekoj koj se uste ne naucil zosto sluzi toaletnata hartija  ... se uste misli deka e lenta za faks  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petar_thegreat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:50
a mozebi i za pravenje turban
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gazija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:50

ti be nekrsten , ne znaes li deka ne e kulturno da zboruvas za nekoj koj ne e prisaten ? .... a vprocem , od kogo pa jas ocekuvam da bide kulturen ? .... od nekoj koj se uste ne naucil zosto sluzi toaletnata hartija ... se uste misli deka e lenta za faks

Dali jas znam ili ne znam zosto sluzi toaletnata hartija ne e prasanje sega,no,stom tolku si zapnal eve da ti odgovorama zosto sluzi:

ZA DA JA IZBRISES TVOJATA USTA POSLE VRSENJE NA GOLEMA NUZDA!

POGODIV!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petar_thegreat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:51
slusaj petroleum ( gazija ) ... jas zaminav a za kosulata ne se grizi ... ce vidis kakva sum nosel koga ce vidis koj mi ja pegla голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:51
Originally posted by Gazija Gazija напиша:

ti be nekrsten , ne znaes li deka ne e kulturno da zboruvas za nekoj koj ne e prisaten ? .... a vprocem , od kogo pa jas ocekuvam da bide kulturen ? .... od nekoj koj se uste ne naucil zosto sluzi toaletnata hartija ... se uste misli deka e lenta za faks

Dali jas znam ili ne znam zosto sluzi toaletnata hartija ne e prasanje sega,no,stom tolku si zapnal eve da ti odgovorama zosto sluzi:

ZA DA JA IZBRISES TVOJATA USTA POSLE VRSENJE NA GOLEMA NUZDA!

POGODIV!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gazija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:52

slusaj petroleum ( gazija ) ... jas zaminav a za kosulata ne se grizi ... ce vidis kakva sum nosel koga ce vidis koj mi ja pegla голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

Jas vece vidov koj ti ja pegla,ottamu doadjam.
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:53

slusaj petroleum ( gazija ) ... jas zaminav a za kosulata ne se grizi ... ce vidis kakva sum nosel koga ce vidis koj mi ja pegla голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petar_thegreat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:55

znaci vece si bil kaj sestra ti ...  a vidi ja ti nea , ne mi kaza 405000
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gazija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:57

znaci vece si bil kaj sestra mi... a vidi ja ti nea , ne mi kaza 405000

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petar_thegreat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:59
ma dobro e razbiram tvojata rezigniranost i lutina sto ne ti kazala ... ne se grizi ... za nekoj mesec ce vidis i samiot  kolku kosuli mi ima ispeglano
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.