|
Дали би промениле вера за милион долари? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Автор | |
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i blagodaram , nema potreba da poradi mene se ograduvas ili pak da poradi moi postovi se cuvstvuvas ponizena ili nesto pomalku vazna od nekoi drugi " sestri " , clenki na ovoj forum ......
|
|
Gazija
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sramota!
Od vakvi kako Ivan grozni (carinikot),raste medju nacionalnata i medju verskata omraza vo Makedonija.Ova nanazad sto go procitav e samo uste eden dokaz kolku covekot moze da bide mizeren i kolku lesno moze da se spusti ispod nivoto na edno zivotno.Zatoa i Bog ne kaznuva denes vo nasata tatkovina so site ovie raboti.Se dodeka ima vakvi degenerici,nema da ima blagosostojba vo nasata zemja. Te opravduvam maria-magdalena,pameten covek treba da se ogradi od vakvi izjavi,pameten covek ne treba da se druzi so vakvi licnosti,toa e Hristijanski,no,toa e i Islamski-pa zatoa eve i jas ce se ogradam od ponatamosna diskusija so Ivan Grozni i kompanija. |
|
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti ocigledno citas samo i isklucivo tudji postovi ... svoite ne veruvam nitu deka gi pametis .... normalno ... koga si ubeden deka vo imeto na svojot sevisen imas pravo da navreduvas i omalovazuvas se sto ne e isto vo mislenjata so tebe .... e da vidis , i ne se site kako tebe.....
|
|
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a nesto ne mi e jasno okolu tvoite ubeduvanja deka so vasite propagandi i plukanje po cionizmot i hristijanstvoto voopsto , ce postignes ? ...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas naprimer ne se ograduvam
no protestiram so "smetas deka ti pokaza kultura na site makedonci abe ajde da neznam so koj si imam rabota i kje ti poveruvav la lah muhamadu rasulu llah |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako prvo , ne gledam potreba da nekoj tuka se pocuvstvuva navreden .... voopsto ... toa sto se sluci bese nekulturna konverzacija pomedju mene , Makedonec , od edna strana i turcin od druga strana .... i vo celiot toj razgovor nikade ne se izjasniv negativno vo vrska so islamot ... cudi toa sto vednas site , i turci i neturci ( makedonci muslimani ) , se najdoa vo prvite " borbeni " redovi protiv nekulturniot Makedonec
|
|
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po se izgleda deka propagandnata masinerija funkcionira na smeni i od edno mesto
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj obrazlozi go mestoto stanuje interesno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
istoto od kade se delat parite dobieni od arapskite zemji za poddrska i sirenje na vahabitizmot ..... ne si tolku naiven , siguren sum deka si mozebi i poubavo zapoznaen so nestata i od mene
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sila neka e so nas IVANE
|
|
|
|
Gazija
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega spored ova sto go napisa jas svacam deka ti kako makedonec nemas voopsto verba vo Muslimanite vo ovaa nasa zaednicka(citaj Anakine ZAEDNICKA)drzava.Spored ovie nekolku zborovi zaklucuvam deka stanuva zbor za golem nacionalist i sovinist,pardon i Iredentist,no toa sie tvoe,a moe e edno da ti poracam:-kolku i da negoduvas,kolku i da kritikuvas,kolku i da tie krivo NIE MUSLIMANITE SME TUKA,RAMNOPRAVNI CLENOVI NA OVAA DRZAVA,taa e podednakvo nasa kolku i tvoja,ti nemas povece pravo od nas ni na milimetar od ovaa drzava. I da, ce zaboravev,naseto moto e: LA ILAHE ILLELLAH -MUHAMMEDUN RESULULLAH. Mu blagodaram na Boga sto veruva,mu blagodaram na Boga sto sum musliman,jas imam nekakov pravec vo zivotot. A STO SI TI ANAKINE? KOJA E TVOJATA CELA NA OVOJ SVET? |
|
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaednicka da ..... no za sreca demokratska ...ne so serijat namesto ustav .... za povece i nma smisol da se zboruva ....
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes so e fintata
ti citas so pisuvame - za dobroto na nasata drzava a nie gledame so pravite - za dobroto na nasata drzava |
|
|
|
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |