|
Лажење |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne nego DIPLOMATIJA a zakletva???? Изменето од anakin - 12.Април.2008 во 22:15 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto si po profesija?Advokat? |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ЈА ПРОЧИТАВ ЕДНАШ ЈАВНО И ГЛАСНО ХИПОКРИТОВАТА ЗАКЛЕТВА.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj, denes uste ne si lazesl, pa da donahnadis |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..НЕ МА ,СТВАРНО...
|
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da ... i jas sum uste nevina
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SITE...LAZOVCHINI...ZAGOR,..POZDRAVI GO HIPOKRIT OD MENE
I JAS EDNASH GO CHITAV...AMA..NE MU SE ZAKOLNAV Изменето од mamma - 13.Април.2008 во 00:33 |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Порано имав едно другарче кое кога раскажуваше прикаски за своите згоди и незгоди самиот си кажуваше дека "Ако малку не излажеш, нема да биде интересна приказната!" Гледаш, тоа ти се вика искреност! |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali i toa e vo kategorijata HUMANO LAZENJE??James??
Da im napravish na ludjeto okolu tebe da se veseli?? Ili e samo potreba za samodokazuvanje Изменето од mamma - 13.Април.2008 во 13:29 |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КАКО БИ ЈА ДЕФИНИРАЛЕ ПОТРЕБАТА ОД ВЛЕВАЊЕ ЛАЖНА НАДЕЖ...?ЗАРЕМ НЕ СТЕ СЕ НАШЛЕ ВО СИТУАЦИЈА ДА БИДЕТЕ ПОКРАЈ БОЛЕН КОЈ ЛЕЖИ НА ПОСТЕЛА И МОЛИ ЗА ЖИВОТ,ЗБОРУВАЈЌИ ЗА СВОИТЕ ИДНИ ЦЕЛИ...!ШТО БИ МУ РЕКЛЕ ВИЕ ВО ТАА СИТУАЦИЈА,А ЈА ЗНАЕТЕ ДИЈАГНОЗАТА И НЕСРЕЌНИОТ ИСХОД?...ЕДНОСТАВНО НЕЛИ,НЕ ТЕ БИВА,НЕ СЕ ЗАНЕСУВАЈ..!..ТАКА?НА ОВА МИСЛЕВ И ВО ПРЕТХОДНИТЕ КОМЕНТАРИ..
|
||
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ако ти кажам дека човекот беше толку интересен што сите се ваљавме од смеење кога тој збореше - баш ми беше гајле што лаже - јас си поминував супер!!! Сега малку озбилно! Значи битна е суштината - се знае кога и каде треба да се зборува вистината, а кога и каде треба да се лаже!!! |
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sistiram sekogas za vistinata, no vo pravo si , nekogs covek, ne moze vistinata da e kaze, kako zagor na primer sto kaza!! |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sosema mi e jasno shto so tvoite komentari kazuvash... duri i.....od lichno,...iskustvo... |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ДА,НАВИСТИНА ТРЕБА НЕКОГАШ НЕШТО ДА СЕ ПРЕМОЛЧИ.ПОТИСНУВАЈЌИ МУ ЈА И ПОСЛЕДНАТА КАПКА НАДЕЖ НА НЕКОГО..ДО ДОТОЛЧУВАТЕ..ТОА СИГУРНО!НЕ ДЕКА И СЕКОЈ НЕ Е СВЕСЕН ШТО ГО ОЧЕКУВА , НО СЕ НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ КАЖЕ..
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |