IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 155>
Автор
Порака
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:35
Не ни помислив на провокација... Мило ми е на форумов да сретнам прави луѓе... Но да се разбереме ако сме сите истомисленици форумов нема да вреди ништо така??? Само некако ми се изгубија ги нема...
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:47
некои се потхрануваат со сонови,,,некои ја уживаат реалноста...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:50
Реалноста е дека сте чума на 21 век...на балканот...
Кон врв
Almahdi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Март.2008
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Almahdi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 00:17
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

некои се потхрануваат со сонови,,,некои ја уживаат реалноста...

Некои копираат некого, мислат дека паметно прават, очигледно грешат.
Кон врв
cro Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2008
Локација: Albania
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 00:26
Originally posted by ivan_grozni ivan_grozni напиша:

Originally posted by cro cro напиша:

so vreme i Vojvodina ce ja izgubi. Sve se vraca sve se placa.

ili ce si gi vratat site teritorii koi im se anektirani bespravno i na brutalen nacin .... a koj posleden se smee , najslatko se smee ..... голема%20насмевка

Proslo je vase vreme.
"Proud to be albanian"
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 00:50
Originally posted by cro cro напиша:

Proslo je vase vreme.
"Proud to be albanian"

Gospod da cuva....ti gordo setas nebanjat po 3-4 meseca,ili gord si koga prodavas covecki organi?
Ne,ne ti si gord koga dilas "roba" na adolescenti.Ne,ne ti si gord koga krades avtomobili,obivas banki,menuvacnici,siluvas maloletnici,opstis so rod.Ja siluvas majkati da ti rodi brat...
Na sto se gordees Albanec ??
Jas se gordeam so Novak Djokovic,Ana Ivanovic, kosarkarite na Srbija,na vaterpolistite,na Nikola Tesla,Milorad Cavic i mnogu mnogu mnogu drugi.
Na sto se gordees ti ?? RAMUS "KASAP" HARADINAJ ??!!!

ZIVELO PRAVOSLAVLJE

Изменето од Duduk - 13.Април.2008 во 00:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 01:21
Ej slusaj,nie samo razmenuvame mislenja on-line,nemoj sega i ti ozbilno se da sfakas,nemoj te molam sega da doznaes od kade pisuvam pa da me kidnapiras,disekciras i prodades na delovi u Dzermanija i Amerikka.

Kosovo Zove

Изменето од Duduk - 13.Април.2008 во 01:23
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 01:35
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

Ej slusaj,nie samo razmenuvame mislenja on-line,nemoj sega i ti ozbilno se da sfakas,nemoj te molam sega da doznaes od kade pisuvam pa da me kidnapiras,disekciras i prodades na delovi u Dzermanija i Amerikka.

Kosovo Zove

Nikoj ne gi kupuva tvoite delovi.

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 01:43
Sto cekas togas zosto ne odis?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 01:45
http://youtube.com/watch?v=F4_Qd03H0ZE&feature=related

Duduk, te molam pocituvaj go praviloto za emo-ikonite!!!
Pozdrav

Изменето од moira - 13.Април.2008 во 02:20
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 01:56
"sweet dreams" srbi
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 02:44
Potsetuvanje: Temata glasi " Priznavanje na Kosovo"!!!
Drzete se do temata! Site offtopic postovi se izbrisani!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 02:45
sry

Imam slabost, tendencija da se vpustam vo polemika so nedorazviena vrsta primati,me iritira prostota,necistota,neobrazovanost,nemanje zelba sa se stekne edno,a uste poveke sto sum fizicki primoran da delam sredina so takvi.....homosapiensi(koga ke sretnam ziv dokaz deka ne e taka,ke go smenam mislenjeto,stoznam mozebi ne se dvizam vo vistinski krugovi),probuvam da gi educiram,emancipiram,moderniziram,vozdignam,ama nekoj ednostavno e zaglaven vo kameno doba i ne mrda,pa toa ti e ...

Изменето од Duduk - 13.Април.2008 во 02:52
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 10:20
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

sry

Imam slabost, tendencija da se vpustam vo polemika so nedorazviena vrsta primati,me iritira prostota,necistota,neobrazovanost,nemanje zelba sa se stekne edno,a uste poveke sto sum fizicki primoran da delam sredina so takvi.....homosapiensi(koga ke sretnam ziv dokaz deka ne e taka,ke go smenam mislenjeto,stoznam mozebi ne se dvizam vo vistinski krugovi),probuvam da gi educiram,emancipiram,moderniziram,vozdignam,ama nekoj ednostavno e zaglaven vo kameno doba i ne mrda,pa toa ti e ...

Kucinjata lajat a karvanot si vrvi.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,320 секунди.