|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 46> |
Автор | ||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој го постави прашањево?
|
||
car's freack
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЉУБОВНИЦАТА НА ПРВО МЕСТО...ЖЕНАТА СИ ГО ЗНАЕ РЕДОТ.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se soglasuvam prvo mesto za ljubovnicata vo soprugata, pa potoa majka, domakinka i se drugo po red! Soprugata ima najgolema vrednost, sakale toa vie da go priznaete ili ne.
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..НЕ БЕ/МА...МИСЛЕВ НА НЕЗАКОНИТА ЉУБОВНИЦА...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama jas ne mislev....koj veli deka site trerba da mislime isto! Pronajdete ja ljubovnicata vo soprugata....samo vie ne sakate da ja vidite, pa gledate vo na komsijata kravata, neli?
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zenta bi trebalo da ja imas zasekogas, a ljubovnicta ke ja imas odreden period...
|
||
Marinko
Нов член Регистриран: 16.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima mnogu golema razlika megu zena i ljubavnica
ednata e javna a drugata tajna |
||
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Razlikata e sekogas i sekade samo edna i edinstvena- OBVRSKITE!
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.............c c c c c c c c c c c c ne mi se veruva..................
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........................................
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ŽENSKA LOGIKA
Putujem busom. vicov e extra>>>>>koja e ljubovnicata???
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovnica misli deka mazot se grizi za zenata
a zenata se grizi mazot da ne misli na ljubovnicata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
............zeznata..............vo slucajot i dvete se ljubovnici...............samo na razlicni mazi..............ustvari..........pa vidi........... i na sopstevniot maz ponekogas mu glumis ako ne i sekogas ljubovnica....................
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |