IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дали да се укине МТВ (Македонска)?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали да се укине МТВ (Македонска)?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 40>
Прашање: Дали да се укине МТВ (Македонска)?
Одговор Гласови Статистика
138 [44,95%]
31 [10,10%]
5 [1,63%]
122 [39,74%]
11 [3,58%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 21:43

НИКАКО - ТОА НЕ СМЕЕ ДА СЕ ДЕСИ НИКОГАШ!

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 22:06
dobro de,...neka vi stoi,....ama ,..beerm pretplatata treba da ja nema!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 22:34
Originally posted by brza brza напиша:

dobro de,...neka vi stoi,....ama ,..beerm pretplatata treba da ja nema!

А претплатата може да ја намалат, а они малце да се подобрат!

Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 19:04
ili neka ja ukinat pretplatata ili neka ja ukinat televizijata.
nema veze da plakam za televizija sto ne ja gledam,televizija kaj sto nema sto da gledam i polovina od vremeto ne mi cini slikata i toa samo na mtv.Plus zoso za drugite televizii da ne se plaka.Ako treba plakane treba za site isto ako ne cao i prijatno
let the force be with you
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 19:12
Neka se ukine i onaka jas negledam MTV!!!
Кон врв
Oko_okO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2008
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oko_okO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 16:35
Не смее една национална телевизија да се укине, а тоа што содржините и се лоши или кон лоши тоа е друго.
Кон врв
Iron Lion Zion Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Lion Zion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 17:08
Никако не треба да се укине, само МТВ дава работи што ниедна друга телевизија не ги дава во Македонија. Иако не го работи тоа што треба, сепак не верувам дека на некоја друга телевизија ќе дадат репортажа за некое село, за некој црква и нејзиниот фрескоживопис, за некој арехеолошки локалитет и слично, од тој аспект како националнла телевизија МТВ многу ја почитувам.
Кон врв
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 21:46
МТВ почнува да се менува. Почнаа да вработуваат нови лица. На Вестите веќе одамна им се нови презентерите, а на Утринската Програма исто така, донесоа нови водителки. Имаат и многу нови и млади новинари... Сите овие со тек на време ќе се научат и ќе стануваат подобри, но проблемот е во тоа, дали МТВ знае како да ги задржи, бидејќи повторно никој им нема дадено плата, последните 4 месеци... За срамота... Само поради тоа, можеби ќе ги изгубат и новите вработени, што би било жално за нив.... Поздрав....збунетост
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:37
MTV ne treba da se ukine nikako.Sekoja drzava ima svoja nacionalna televizija.A i pocnuva da se podobruva,a od se najmnogu mi se dopaga toa sto ne go zaboravija nasiot Tose i vo sekoj pogoden moment,pri sekoj zabaven blok muzika pustaat pesni i spotovi od nego,a drugite televizii posebno A1 nikogas nemaat nisto pusteno od nego od koga go nema,a se tepaa na koja televizija da go davaat negoviot koncert koga bese ziv.No i ne samo poradi toa,MTV ne treba da se ukina i poradi toa sto vo nea rabotat mnogu novinari koi bi ostanale bez rabota,a bas mi se dopaga toa sto vrabotuvaat mladi kadri.
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 21:36
MENE VOOPSTO NE MI SE DOPAGJA NIVNATA PROGRAMA,MN IM E SIROMASNA ZA RAZLIKA OD DRUGITE TELEVIZII,KATASTROFA SE,AMA AJ NEKA OSTANE,KOLKU DA IMAME NACIONALNA TV!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
MIHAJLOVA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Март.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MIHAJLOVA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 20:43
da se ukine ne,od pricini sto imaat bogata arhiva,mnogu pobogata od drugite televizii. I pred se e nacionalna televizija..i namesto da se razmisluva za nejzino ukinuvanje moze da se razmisluva za podobruvanje na kvalitetot na programata :)
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 20:43
pod itno!
Кон врв
SkySurfer Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2008
Локација: Sweden
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkySurfer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 11:00
zar postojat luge koi seuste gledaat MTV?      
Кон врв
hristina72 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Април.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hristina72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 11:59
Originally posted by Iron Lion Zion Iron Lion Zion напиша:

Никако не треба да се укине, само МТВ дава работи што ниедна друга телевизија не ги дава во Македонија. Иако не го работи тоа што треба, сепак не верувам дека на некоја друга телевизија ќе дадат репортажа за некое село, за некој црква и нејзиниот фрескоживопис, за некој арехеолошки локалитет и слично, од тој аспект како националнла телевизија МТВ многу ја почитувам.

tocno taka,ima luge koi sakaat i dokumentarna programa ne se site za vesti i turbo muzika
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.