|
Дали би промениле вера за милион долари? |
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа сеа...нема и јаре и паре.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам мист, познавам такви луѓе и ним им го упатив овие зборови на Исус |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vera prodadoa Pari potrosia!a sega sto ke pravat?
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Subhanallah!!! Brat,jas ne go Prodavam Ahiret za ovoj svet!!! Tuka go imash mojot odgovor!!! Verata e so Ubeduvanje,a ne so Kupuvanje i prodavanje!! Sellam!!! Znachi,celoto bogatstvo od celiot ssvet da mi go dadat nema da ja napushtam Allahovata vera!!! Posho toa za mene e Najgolemoto Bogatstvo i najgolemiot Allahov Dar!!! Sellam!! Изменето од Halid ibn Velid - 12.Април.2008 во 20:36 |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Елај да те гушнам бе брате |
||
HILAFET_CH
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izvini druze islam nije na prodaji
|
||
HILAFET_CH
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa vi bi dale i zivote svoje da je vama islam doso ali sada je kasno!
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE!!!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala bogu da me zaobikoli ... pa makar bil i besplaten ....
|
||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ova so parive , navistina bizarna rabota .... isto kako vo vicot koga prasuvaat nekoj dali bi imal odnos so masko za milion dolari ... ovoj veli da .... naravoucenie .... pederi kolku sakas ama pari nikade ....
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh GROZNI GROZNI, GROBARU eden.....
Ne e sekoj dostoen da bide sledbenik na islamot, Allah gi povukuva vo Svojata ispravan vera samo dobrite, isrenite, moralnite, pocituvanite, dostojnite, cesnite...voovie kvalifikacii ti ne vleguvas, zalam.. A za adziite, pa sekoj ke ja dobie nagradata spored namerata, koj otisol na adzilak za trgovija toa ke mu bide zapisano kaj Boga, a koj otisol da se pokori na naredbata od Boga i da bara iskreno prostevanje, toa i ke go dobie, zar ne,.....Bog znae sto e vo nasite srca... A GROZNI ti se dopaga koga ti davaat mito a? Sto se bunis sega.... |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahah ... ajsa , dali nekade procita deka jas sum edinstveniot moralen covek ? i deka napisav nesto sprotivno na davanjeto i zemanjeto mito ? .... vprocem , i starata arapska pogovorka veli " prazna raka nikoj ne bacuva " ....
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZASTO NE MOZE SEKOJ DA BIDE SLEDBENIK NA ISLAMOT? |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poradi strogite moralni normi koi za zal , vo hristijanstvoto gi nema .... tokmu poradi toa ajsa go napisa toa i poradi HARAMOT .... koj " tera " do sedmo koleno ..... no , ne sekoj proklamiran musliman navistina se drzi i gi pocituva tie strogi moralni normi ....
|
||
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |