|
Дали би промениле вера за милион долари? |
Внеси реплика | страница 123 25> |
Автор | |
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Април.2008 во 19:29 |
Prashanjeto e jasno dali bi ste se konvertirale vo druga religiska organizacija za milion dolari.
Prasjanjevo ne se odnesuva za ateisti? |
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celo bogatstvo na ovoj svet da mi bide na raspolaganje, nema ni malce da me pokoleba vo mojata vera- sto znaci odgovorot na tvoeto prasanje e sekako NE!
Zadovolen sum Allah dz.s. da mi bide Gospodar, Muhammed a.s. Pejkamber, a Islamot vera |
|
dzem
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Euzu Billahi minessejtanirradzim Bismillahirrahmanirrahim ~ HasbunAllahu ve ni`mel vekil~
|
|
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova se vika vernik ....
|
|
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osven sto koga nekoi odat na adzilak , za da se isplati patot svercuvaat ponesto ... kolku patot da izleze ....
|
|
dzem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti smeta nesto toa |
|
Euzu Billahi minessejtanirradzim Bismillahirrahmanirrahim ~ HasbunAllahu ve ni`mel vekil~
|
|
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jok ... se e toa vo sklad so bozjite zapovedi ... a plus , + , uste poubavo e koga se vraca covek od takvo sveto mesto ... vednas mu e prosteno se ....
|
|
dzem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa Allah si znae bato sekoj ce odgovara za sebe!!! |
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас познавам луѓе кои за пари се конвертирале во друга вера, а сумата била далеку под милион долари
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека Јеховините Сведоци баш тоа го прават, работат во организација за пари и се најдосадните од која било Христијанска секта. Исто така, има и други Христијани кои учествуваат во некои Христијански секти во форма на организации, не дека се убедени, него дека им плаќаат. Пример знам за Адвентистите, па мислам дека има и тука примери на форумов од Протестантите. Вербата во нешто се менува ако нешто друго ја надвладее таа верба, значи . . . ако поверуваш во нешто друго и тоа што си верувал фактички си докажал дека не е веќе за верување. |
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@Almahdi
Kakva e taa organizacija za pari? |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек неможе истовремено да им служи и на Бога и на парите.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ako e alcen za pari ama i " golem vernik " ? .... ja care sega ....
|
|
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работата е што не служат на Бога, се претставуаваат дека му служат нему, а вслушност служат на парите . . или поточно на ѓаоло, како што викаше Ѓорѓи Колозов на Македонски Народни Приказни |
|
Внеси реплика | страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |