![]() |
|
Дали верувате во хороскоп? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Mnogu mi se pravi keif koga ke vidam deka toa sto sum mislela se sovpagja so negoviot dneven horoskop
![]() ![]() ![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
....АКО НЕ ВЕРУВАТЕ ВО ХОРОПСКОП,ЗОШТО РИБИТЕ ОДАТ ВО ВТОРАТА КУЌА НА МРЕСТЕЊЕ...А?
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
ajde be lugje...
pa razmislete....na zemjava ima ne znam ti kolku eve primer rakovi....
i na site ke im se slucuva nesto slicno??????
gluposti
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Na edni rakovi im se slucuva, drugi posakuvaat da im se sluci, sto znaci nekako isto doaga
|
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
.........da ima nesto vistina ima,a sega sto.........
.naprimer:-Bikovite se tvrdoglavi,prvo ke ja lupnat glavata vo zid pa posle razmisluvaat
-Bog da çuva ako Lavovite naumat nesto.ke si go napravat toa ,pa makar svetot vrtel na drugata strana
-Vodoliite se megu nas za da stvorat ramnoteza i da ne napolnat so pozitivna enerdija
p.s za drugite drug pat
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
e,ja sum lav....................toa za mene go pisuva?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
DA,LAVOVITE SE NAVISTINA TAKVI...
![]() |
|||
![]() |
|||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
||
jas veruvam moram da kazam!!! sepak zvezdite imaat vlijanie!!!
|
|||
![]() |
|||
||
mamma,ti si lav?
|
|||
![]() |
|||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
||
Zverovi!!! se jas imam loso mislenje za niv
![]() |
|||
![]() |
|||
||
i siguren si deka nikoj ne moze da te natera da go smenis?
ja sum si skromna lavica
|
|||
![]() |
|||
||
neznam...mozebi ke uspee nekoj da me predomisli da mislam poinaku ama onie lavovi so jas gi znam............no comment
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |