|
Предлози за типување |
Внеси реплика | страница <1 23456 89> |
Автор | ||
Goran-patriot
Нов член Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денеска јас ја фаќам интер синглче
шубаво а за вечер би ја играл ОЛИМПИК МАРСЕЈ-ЛИОН кец Изменето од Goran-patriot - 06.Април.2008 во 19:57 |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ти ибам мафијашите италијански само Јуве ме заеба |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вердер - Шалке -1
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Delemont - Servette 1 ( vikaat deka mestena bila ) ali ja ne veruvam....
|
||
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Депортиво Кали - Онце калдаш (Колумбија) сакате 1 сакате 3+
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1:0 3:0 хе хе местена беше |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леверкузен - Штутгарт - 1
Изменето од $BlackDevil$ - 13.Април.2008 во 13:10 |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве и за денес нешто:
Мидлзборо - Болтон -1 Алесунд - Хам Кам - 1 Стоук - Бристол сити - 1 Ница - Монако -1 |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go pastirah slucajno da ne go smenis posle 23 aplauzot ti e akontacija |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не пастирам ништо.....и ништо не менувам |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAHAHAHAH
SALA BILA FALAAAAAAAAAAAAA ZA TIPOVITEEEEEEEEEEE KAKO I DA ZAVRSI |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мидлзборо - Болтон -1 (0:0,0:1) да дај господ златен тие да испаднат сега..... |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
милан - Интер ----1 (единица голема колку мене)
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |