|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 75> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има некоја вистина во ова...ама што е со тие што пораснале во дом па не си ја знаат мајка си? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ako de, ako ne ja znaat ne znaci deka ne ja sakaat!!! Pa i tie se od majka rodeni !!!!!!!!! |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMA VRSKA OVA SO TEMATA STO GO PISUVAS "KOJSUMJAS"
EDNO SO DRUGO NEMA AMA BAS NIKAKVA VRSKA................
1.KAKO MOZE DA JA POCITUVAS ZENATA A DA SE EB*S SO DRUGA????
2.AKO JA E*BE SVALERKATA ILI AKO IMA SEX SO NEA ZNACI DEKA JA SAKA????????
A ZA MAJKATA..............E SAMO VO OVA SI VO PRAVO(NO MAJCINSKATA LJUBOV I LJUBOVTA SPREMA ZENATA NE E ISTA.........) Изменето од bibce - 12.Април.2008 во 10:02 |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БИБЧЕ,КАКО НЕ ТИ Е ЈАСНО - И ВЕЛИ ДЕКА Е УБАВА, ДЕКА Е ДОБРА ДОМАЌИНКА, ЈА ФАЛИ ПРЕД ГОСТИТЕ, И КУПУВА ЗА ОСМИ МАТРТ И РОДЕНДЕН ПОДАРОК, ЈА ИЗВЕДУВА НА ВЕЧЕРА, И НОСИ ЦВЕЌЕ... А ШВАЛЕРКАТА, БИДЕЈЌИ НЕ ЈА ПОЧИТУВА САМО ЈА ЕБЕ
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti se to salis???? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ БЕ, САМО ГО КОМЕНТИРАМ НАПИШАНОТО ОД НЕУТРАЛЕН АСПЕКТ.
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha porte parole
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj use malku pa evro parlamentot ke izglasa brakot da trae sedum godini...izdrzete...
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............MA NEMOJ BREEEEEEEEEEEEEEEE..............TOA NE SE VIKA POCIT.TOA SE VIKA LICEMERIE................NEMA MUDA DA I KAZE DEKA NE JA SAKA POVEKE ILI DEKA NEZNAM STO...........DEKA IMA DRUGA ZENA VO NEGOVIOT ZIVOT.PA KE GLUMI LUDILO.....................
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......DA ISTO KAKO VO GERMANIJA NA SEKOJ 10GOD..............AKO NE SE OBNOVI BRAKOT AVTOMATSKI SE PONISTUVA............... Изменето од bibce - 12.Април.2008 во 14:15 |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ќе да си ја разбрала поентава Бибчееее!!!! Еве мајсторче убаво ти објасни, се си е така!!!! Жената си ја почиитува, си имаааа деца со неаааа, си жи веее со неааа , и купува подароциии и така!!!! Со швалерката се секса и така!!!! А како да ја почитува и сака некоја што се е*е со женет човек, ај кажи ми!!! А кој не си ја сака мајка си!!!! Сеа не биди буквалиста па ти за се, ееее!!!! |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МОРЕ БИБЧЕ, АКО НЕ ЈА САКА НЕМА ДА И КУПУВА ПОДАРОЦИ, НЕМА ДА ЈА ВОДИ ВО ГОСТИ КАЈ РОДНИНИ И ПРИЈАТЕЛИ ( ЌЕ СИ ЈА ВОДИ ШВАЛЕРКАТА)НЕМА ДА И НОСИ ЦВЕЌЕ ( ЌЕ ГО НОСИ НА ШВАЛЕРКАТА) НЕМА ДА ЈА ИЗВЕДУВА ЈАВНО НА ВЕЧЕРА...Е АЈ СЕА ПОГОДИ ШТО САМО МУ ОСТАНУВА ДА И ПРАВИ!!!!!! ПС. АКО ТОА ШТО ЕДИНСТВЕНО ОСТАНУВА ГО СМЕТАШ ЗА ПОЧИТ, ТОГАШ, СЕ ПОВЛЕКУВАМ... Изменето од majstorce62 - 12.Април.2008 во 20:02 |
||
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...............more majstorceeeeeeeeeeeeeeeeee.....................
VO PRAVO SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mislam deka vo slucajov ne gi pocituva ni zenata ni svalerkata!
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Внеси реплика | страница <1 6970717273 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |