![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 52> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...nema pogolema sreka.. koga ke zavrshish rabota koja ti e macna... te opteretuva... a mora da ja zavrshish...
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
srekata
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da ja stiskam, guskam i lizam
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добар збор...само еден убав збор...може да
ми го направи и утрото и денот и вечерта...поубави...
ете и тоа може да ме направи среќна...посреќна....
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Вечерва ме направи среќна прошката од другарката која осеќав дека треба да ја побарам од одамна. Ме направи тоа посреќна што ми прости за мојата грешка од детството. ЈА САКАММММММММ
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja na zensko prostuvam samo ako mi dae
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Uste eden kompjuter za da moze maz mi da si igra karti na raat..
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
da ne go misli toa sto mislam deka go misli
![]() |
|
![]() |
|
Dali da i go pokazam preku kamera za da vidi so kogo si ima rabota ?
|
|
![]() |
|
Da duvnam edna cigara
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Sega?????-nishto
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... vo momentot... dve plati vo plus na site karticki...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Во моментов би била пресреќна да сме две недели понапред во времето!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Да не постиш, па те фаќаат кризи, а??? ![]() ![]() Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:05 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |