|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 25> |
Автор | |
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bo mozel da go vratam vremeto bi napravil vremeto da ne postoi.....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EH DA MOZEZ......
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би влегла...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke bev...bludnik i razvratnik
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mozam da se vratam nazad so segasnite stavovi i pamet,verojatno bi smenila mnogu....vo sprotivno,bi bila istata smotana
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zasto " ke "
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa porano taka se vikase, a sega se vika so moderni izrazi...sto znaci poranesen konjusar e segasen avtomehanicar
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rastur ke pravev
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke odev u manastir uste od mal
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cel zivot ke mi bese pesna (ke se storev pevaljka)
|
|
apce
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi go maltretirala tolku,
tuku povekje |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke napraev majkata na edna licnost da ne mu dade na tatkoto bas toj den
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ГАРАНТ ЌЕ СЕ УСПИЈАМ.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razmisluvanjeto vo stilot, deka sme mozele nesto drugo da napravime...budi kaj covekot cuvstvo na nesigurnost vo svoite odluki.
Site nie sme dovolno svesni za potezite koi gi pravime, i kako takvi morame da prifatime se sto tie ke ni donesat so sebe. Ako e loso, treba da ja izvleceme poukata od toa.... a da ne dozvolime da zapadneme vo kriza, velejki si sebe si....."Eh koga bi go vratil/a vremeto." ednostavno nemozes. Zivej ja segasnosta, misli na idninata a uci od minatoto..... Pozz, Aisha |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |