IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали верувате во хороскоп?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали верувате во хороскоп?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Прашање: Верувате во хороскопи кажете го својот хороскопски знак
Одговор Гласови Статистика
3 [13,04%]
7 [30,43%]
13 [56,52%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
MoNiKa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MoNiKa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали верувате во хороскоп?
    Испратена: 15.Јули.2007 во 13:24
DAA VERUVAM JAS SUM VODOLIJA SWEET ZNAK .

Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:38
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 13:31
bravos monika,...i temi pochna da montirash......ustvari toa e samo razbibriga,...i mnogu ne treba da se veruva vo tie izmislici,..
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
~ThA DrEaM~ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Star Love

Регистриран: 14.Јули.2007
Поени: 79
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ~ThA DrEaM~ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 15:24
Верувам, ама не од суеверие.

Во смисла на,  Месечината е врзана со плимата и осеката, плимата и осеката настануваат во водата, а голем процент од човековото тело е вода.Big%20smile Така да, мора да има некоја поврзаност.StarStar
www.vicoteka.srkaj.com
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 13:43
Jas cisto ne veruvam vo horoskop no ima i nesto tocno vo tie "gluposti" sto nekoi gi narekuvaat ;)
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 13:48

veruvam kako zabava ...

inaku horoskopot e praven vo vreme
koga se smetase deka
zemjata e centar na univerzumot ...

i toa taka da e ...

bidejki planetite se dvizat ...
vo vremeto koga e praven horsokopot se dadeni horoskopskite znaci ....

no denes seto toa e izmeneto ...
pa prema toa ...
i horoskopskite znaci ne ni tie sto mislime ...

glavnata teorija e deka
zvezdite ni ja pisuvaat sudbianta ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 20:09
Во хороскоп верувам од мали нозе и дод ен денес си верувам!!!
А бе тоа све точно ми кажуваат, во 10 разни весници и пак све точно!!!
И многу ми мило кога ќе ми речат дека денес ќе сретнам некоја плавуша, а знам дека уште милиони низ светов, пошто сме исти знак во хороскоп, ќе сретнат некоја плавуша како и јас!!!!!
Сеа незнам африканцине дали сите ќе сретнат плавуша, пошто се у Африка они дефицитарни, ама чим така им пишуе у хороскоп. мора да биде!!!!!
А и за здравјети и среќата на сите милиони ни погаѓаат, итоа истовремено!!!
Ма не да верувам, ви викам уште од мали нозе им веруем се што ќе ми кажат!!!!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 21:04
NE!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:25
Originally posted by MoNiKa MoNiKa напиша:

DAA VERUVAM JAS SUM VODOLIJA SWEET ZNAK .

и јас сум sweet знак водолија ..........али НЕ верувам во ѕвездите
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:56
...ВО ХОРОСКОПИ ПО ВЕСНИЦИТЕ НЕ ВЕРУВАМ,НО ВЕРУВАМ ВО ПИШАНИТЕ СТРАНИЦИ НА VECITI KALENDAR...!100% ПОТВРДЕНО И ТОЧНО!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:16
Уф морбидна ствар е вечити календар, ништо убаво не пишува таму бре!!! Инаку во хороскоп не верувам, во последно време не ни читам, ама затоа сакам натална карта да ми направат, во такви работи верувам, но нормално со доза на скептицизам. Инаку рак сум во хороскоп.

Изменето од Monuska - 12.Април.2008 во 00:27
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:29
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Уф морбидна ствар е вечити календар, ништо убаво не пишува таму бре!!! Инаку во хороскоп не верувам, во последно време не ни читам, ама затоа сакам натална карта да ми направат, во такви работи верувам, но нормално со доза на скептицизам.

...МОРБИДНО ИЛИ НЕ,ОД ВИСТИНАТА НЕ СЕ БЕГА,ПРИФАЌАЈКИ ГО ТОА СО РЕЗЕРВА...ТРЕБА САМО ДА СЕ СООЧИШ СО ТОА!!!(зборувам за в.календар издание некаде околу 1980-85 г..хрватски превод).
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:31
Па мислам дека баш тоа издание го имам читано, многу стара книга беше... Имаше некои интересни работи, но многу нешта се повторуваа и затоа не ми се за верување... А дека е морбиден, е, сите ракови барем три пати во животот се пред умирање...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 02:18
jas veruvam deka ima poveke vistina..no ne do tolku so sigurnost...eve ako nekoj ima tuka ili znae nesto za mojava kombinacija Rak-podznak Vaga..neka mi kaze..bas me interesira..inaku jas si napraviv natalna krata..i mi kazaa ubavi raboti..no mi rekoja nitu so deckovo nitu so simpatijava ke bide nesto..e toa malku me zamisli..
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 11:01
Ja veruvam na primer Rak ke mi vleze u kuka i ne moze da izleze neebana
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.