IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 174175176177178 266>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 14:07
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Pozdrav do site turbo folkadjii.
Inaku sledniot komentar vsusnos ni ja otkriva zosto bil izmislen turbofolkot za da podocna bide prifaten od srbite i bugarite kako nacionalen muzicki pravec.
Za zal i kaj nas ima takvi pacienti.

Зоран, пак, возбудливо им раскажуваше како ја бркал мечката која му уништи 16 сандаци со пчели, како палел оган за да ја спречи да не доаѓа кај пчелите, како ја отргнивал пуштајќи и гласен турбо фолк. А за сето време руската екипа се смееше до солзи.

Ovoj komentar moze i lici na offtopik, ama mislam deka e dobro pred da se sretneme, da igrame so otvoreni karti.
Nikako ne bi sakal da se zatecam na nekakva forum sredba organizirana vo nekoja turbofolk knajpa.

Изменето од kultuzin - 11.Април.2008 во 14:07
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 14:57

Pozdrav do site turbo folkadjii.
Inaku sledniot komentar vsusnos ni ja otkriva zosto bil izmislen turbofolkot za da podocna bide prifaten od srbite i bugarite kako nacionalen muzicki pravec.
Za zal i kaj nas ima takvi pacienti.

Зоран, пак, возбудливо им раскажуваше како ја бркал мечката која му уништи 16 сандаци со пчели, како палел оган за да ја спречи да не доаѓа кај пчелите, како ја отргнивал пуштајќи и гласен турбо фолк. А за сето време руската екипа се смееше до солзи.

Ovoj komentar moze i lici na offtopik, ama mislam deka e dobro pred da se sretneme, da igrame so otvoreni karti.
Nikako ne bi sakal da se zatecam na nekakva forum sredba organizirana vo nekoja turbofolk knajpa.

dodeka ja organiziram....ova nema da se sluci (osven zgodnite forumdziki ne vlecat do tam)

PS http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=13152&PN=1

Изменето од LouWeed - 11.Април.2008 во 14:58
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:36
Ostaj se poradi tie zgodni momicki imam odeno vo Turbo folk lokali i sto nisto.
Nikako da se vklopam, nervozen sum, ne mi odi muabetov i nisto na kraj.Em tapa vecer, em ulov 0, taka da druze se otkazav od lov na dobri zeni po turbofolk kafani, so glava u zid ne se odi.
Ako saka nekoja od tie zgodnickite i ubavi da se prilagodi na moite kriteriumi za zabava dobro ako ne neka brka rabota.
Mene veke na zdrav razum ne me vnesuvas na turbo folk osven vo isklucitelni situacii ( maturski, svadbi, semejni proslavi, litar rakija i sl.)

Изменето од kultuzin - 11.Април.2008 во 15:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:38

Nikako da se vklopam, nervozen sum, ne mi odi muabetov i nisto na kraj.Em tapa, tapa em ulov 0, taka da druze se otkazav od lov na dobri zeni po turbofolk kafani, so glava u zid ne se odi.
Ako saka nekoja od tie zgodnickite i ubavi da se prilagodi na moite kriteriumi za zabava dobro ako ne neka brka rabota.
Mene veke na zdrav razum ne me vnesuvas na turbo folk osven vo isklucitelni situacii ( maturski, svadbi, semejni proslavi, litar rakija i sl.)

druze, da ne imas jadeno kjutek na turbofolk.....bas taka mi zvuci
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:40
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Nikako da se vklopam, nervozen sum, ne mi odi muabetov i nisto na kraj.Em tapa, tapa em ulov 0, taka da druze se otkazav od lov na dobri zeni po turbofolk kafani, so glava u zid ne se odi.

druze, da ne imas jadeno kjutek na turbofolk.....bas taka mi zvuci

Sekogas jadam kutek na turbofolk i toa psihicki.
A fizicki kutek , da ti kazam pravo ne se ni sekavam veke sto znaci zborot odamna imam rascisteno so ovaa tema.
E sega nedaj boze, nekoja vonredna situacija da se sluci.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:46
epa zatoa nie ke se sobereme utre vo lapiazza.....

a potoa najverojatno kastro ili marakana....iako ja ke begam i nekoe vreme u mkc
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:51

a potoa najverojatno kastro ili marakana....iako ja ke begam i nekoe vreme u mkc

So ima u MKC
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:58
promocija na noviot album na DFL.....

http://mkmetal.info/topic/2158?page=1

a na 9.mai ke mozete Lou da go gledate so LAST ACT OF DEFIANCE koga ke im bideme predgrupa na legendarnite ONSLAUGHT

http://mkmetal.info/topic/2296
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 16:10

promocija na noviot album na DFL.....

http://mkmetal.info/topic/2158?page=1

a na 9.mai ke mozete Lou da go gledate so LAST ACT OF DEFIANCE koga ke im bideme predgrupa na legendarnite ONSLAUGHT

http://mkmetal.info/topic/2296

Interesno.
Samo MKC od sekogas bilo tapa mesto ( enterijer, ozvucuvanje, organizacija ), vo koe se odrzuvaat mnogu interesni nastani, steta sto ne go sredat malce.
Ili mozebi e sredeno ,ne sum bil moze 4godini.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 16:18
za svirki e okej druze.....

ne e bitno mestoto....drustvoto e bitno

Изменето од LouWeed - 11.Април.2008 во 16:18
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 16:20

Taka da, ama brat mene godinite mi se takvi, sto poleka no sigurno si baras barem minimalen standard ili kriterium.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 16:21

Taka da, ama brat mene godinite mi se takvi, sto poleka no sigurno si baras barem minimalen standard ili kriterium.

Samo daleku od toa deka ne bi odel vo MKC na zurce.
Nemoj pogresno da me svatis.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 16:22

uzivaj de i ja odam poleka nakaj 40
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 16:25

темата за роденденот носи наслов:3. РОДЕНДЕН НА ФОРУМ.ИДИВИДИ е во Недела

нешто тука не штима размислување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 174175176177178 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.