|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 174175176177178 266> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovoj komentar moze i lici na offtopik, ama mislam deka e dobro pred da se sretneme, da igrame so otvoreni karti. Nikako ne bi sakal da se zatecam na nekakva forum sredba organizirana vo nekoja turbofolk knajpa. Изменето од kultuzin - 11.Април.2008 во 14:07 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dodeka ja organiziram....ova nema da se sluci (osven zgodnite forumdziki ne vlecat do tam) PS http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=13152&PN=1 Изменето од LouWeed - 11.Април.2008 во 14:58 |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ostaj se poradi tie zgodni momicki imam odeno vo Turbo folk lokali i sto nisto.
Nikako da se vklopam, nervozen sum, ne mi odi muabetov i nisto na kraj.Em tapa vecer, em ulov 0, taka da druze se otkazav od lov na dobri zeni po turbofolk kafani, so glava u zid ne se odi. Ako saka nekoja od tie zgodnickite i ubavi da se prilagodi na moite kriteriumi za zabava dobro ako ne neka brka rabota. Mene veke na zdrav razum ne me vnesuvas na turbo folk osven vo isklucitelni situacii ( maturski, svadbi, semejni proslavi, litar rakija i sl.) Изменето од kultuzin - 11.Април.2008 во 15:37 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
druze, da ne imas jadeno kjutek na turbofolk.....bas taka mi zvuci |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekogas jadam kutek na turbofolk i toa psihicki. A fizicki kutek , da ti kazam pravo ne se ni sekavam veke sto znaci zborot odamna imam rascisteno so ovaa tema. E sega nedaj boze, nekoja vonredna situacija da se sluci. |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa zatoa nie ke se sobereme utre vo lapiazza.....
a potoa najverojatno kastro ili marakana....iako ja ke begam i nekoe vreme u mkc |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So ima u MKC |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
promocija na noviot album na DFL.....
http://mkmetal.info/topic/2158?page=1 a na 9.mai ke mozete Lou da go gledate so LAST ACT OF DEFIANCE koga ke im bideme predgrupa na legendarnite ONSLAUGHT http://mkmetal.info/topic/2296 |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Interesno. Samo MKC od sekogas bilo tapa mesto ( enterijer, ozvucuvanje, organizacija ), vo koe se odrzuvaat mnogu interesni nastani, steta sto ne go sredat malce. Ili mozebi e sredeno ,ne sum bil moze 4godini. |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za svirki e okej druze.....
ne e bitno mestoto....drustvoto e bitno Изменето од LouWeed - 11.Април.2008 во 16:18 |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka da, ama brat mene godinite mi se takvi, sto poleka no sigurno si baras barem minimalen standard ili kriterium. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo daleku od toa deka ne bi odel vo MKC na zurce. Nemoj pogresno da me svatis. |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uzivaj de i ja odam poleka nakaj 40 |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
темата за роденденот носи наслов:3. РОДЕНДЕН НА ФОРУМ.ИДИВИДИ е во Недела нешто тука не штима |
||
Внеси реплика | страница <1 174175176177178 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |