|
За пушачите |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене не ми е за здравјето, туку сите трошат пола од заработувачката на канцерогени стапчиња, а тоа е најштетно според мене |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
3 кутии денот стандард...од чиста навика ....понекогаш за "бркање"досада на работа.....но не помислувам за откажување по било која цена....искрено сликите што ги има поставено ACELERA немаат никакво влијание врз мене....
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neka me ubedi nekoj deka ima nesto poubavo > posle dobar sex edna dobra cigara so laden burbon < odma ostaam i cigari i alkohol
|
||
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
mimoza
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mimoza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе 10 дена не пушам цигари а од кога ги видов фотографиите НЕМА ДА ПУШАМ ЦЕЛ ЖИВОТ! Изменето од mimoza - 11.Април.2008 во 09:32 |
||
mimoza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неможам да поверувам дека ова се нечии бели дробови... па ова е Хорор од бели дробови!!!! За колку години се регенерираат белите дробови? Изменето од mimoza - 11.Април.2008 во 09:48 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е добро де, само се малку зацрнети..............................ништо страшно......ваљда
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site sme svesni za posledicite od pushenjeto ama...ahh losha navika
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас затоа не пушам
нека му ја мисли konan и другите кои пушат |
||
|
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so sea pak,konan konan
bar nema truden da ostanam za razlika od nepusacite Изменето од konan - 30.Март.2009 во 22:04 |
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахаххахаах konan
ама кажи си сега искрено , по колку кутии цигари на ден трошиш ? многу си во трошок мило |
||
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаете ли колку смрди еден пушач??????? Му смрди облеката, здивот, рацете.......уф..........па да бакнам пушач е исто како со пепелник да се бакнувам......... [:-&] |
||
МИР со сите
|
||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |