|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Автор | |
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto ja mrazam?
Ja mrazam zatoa sto saka da bide popularna kako Tose! Ja mrazam zatoa sto e dvolicna! Ja mrazam zatoa sto e prepotentna! |
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Karolina,Karolina......Kolku li i nasteti taa bedna izjava sto ja dade.I jas do toj moment ja obozavav na nekoj nacin,no od togas......A ange vo pravo si i potpolno se soglasuvam so tebe,dobiv i jas vpecatok deka otsekogas mu zaviduvala na Tosence.No nikogas nema ni priblizno da bide kako nego.Toj e eden i edinstven,prv i posleden.A i jas ja imam videno vo zivo i ange dobro ja opisa......
|
|
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja mrazam karolina!NIKOGAS NEMA DA GO STIGNE TOSE-NIKOGAS
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има убави песни и глас.
Особено ми се допаѓа Ружа Ружица. Ама со оваа лицемерност, ќе заврши како Салиери, конк*рентот на Моцарт (ако не ме разбирате, гледајте го филмот Амадеус). |
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf...mnogu mi e dignata,ladna,ko diftarka!
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака:
не знам зошто сите мрчите против Каролина кога таа е наша најдобра пејачка (па впрочем има ли друга асална пејачка тука) -два пати не претставуваше на Евровизија -што ако не плачела кај Тоше кога ништо лошо не рече и никогаш немала ништо речено против Тоше, за разлика од оние што порано му завидуваа и му зборуваа зад грб, па после се правеа како да им е жал -има добро однесување барем од она што сум го видел.. не знам како издржа така во топ шоу пред една година... |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sto ne sum makedonec,samo tose stvarno bese angel
podobar pejac od nego nikogas ne ste imale sekoja cest za nego ni karolina ni nikoj nisto ne mu mozea i uste nisto ne mu mozat |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra e ama ne moze kako tose
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me nervira po malku
taka da nemoze kako Tose |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citajte vo noviot broj na dnevnik (za nasite pejaci po bivsa jugoslavija) karolina i tose najmnogu gi spomnuvaat...
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAROLINA e nasta najdobra i najpopularna pejacka!!!!
samo taa vredi na nasata estrada, ima seriozna producentska kuka zad nea i nemala ni eden kiks vo karierata, ne glumi ludilo i ne lize GAZ na publikata i slicno, znae samo najprofeionalno da si ja odraboti rabotata, zasto prvenstveno ona e PEJJACKA i saka publikata da ja saka radi nejzinite pesni a toa za tose, jas ne znam od kade izleze takva glupot nevdena, kako ne vi e sram da go valkate negoviot spomen, da kazuvate takvi nebulozi i lagi za KAROLINA, oni ja pocnaa zaedno karierata i sekogas se sakale i pocituvale BEZIZMERNO koj odvas znae dali i kolku placela karolina po smrtta na tose, koj od vas znae sto ona mislekla za nego, ne viu e sram ova sega da go kazwete za nea, koga e najdobra, najpristojna pejacka...kazete za nekoj drug ako mozete vakvo nesto, a gi ima milion licemeri naskoro ke vi go pretstavam intervjutoo na karolina za tose, i ke se uverite deka se e laga i samo se se gluposti, idete i videte procitajte i slusnete prvo , pa posle obvinuvajte!! ne vi e sram vaka da zborite za makedci!! KAROLINA sekogas prva i najdobra!!! |
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е! се сеќавате кога порано естрадните фаци мрчеа против тоше па после се лигавеа како им е жал?? каролина не се лигавеше, но затоа никогаш немала кажано лош збор против тоше. |
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
+ БАБА ДОДЕВА и ТАМАРА да не се поарни од каролина??
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
п.с. дајте ми еден пример на ароганција и ќе ви верувам!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |