|
Најголемиот меѓу Најголемите.... |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |||||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pricinata zosto Isak Njutn e staven pred Isus e vo otkritijata na Njutn i nivnto vlianie vrz naukata i zivotot na lugjeto. BTW vo taa kniga (ako si ja proctial) dobro pisuva zosto nekoj e staven tamu!,, Сите мои откритија беа резултат на молитва,, -kako se molel i opa -ideja . A kazi mi bidejki ne znma od koga godinite se smetat po toj kalendar |
|||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||||
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Cudna Formula?
|
|||||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Сепак биле тројца. Оваа проблематика никако да ја решат меѓусебно. Овој овде јавно кажува едниот, па другиот и на крај третиот. |
|||||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|||||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Koga se edno, zosto ko taka koristis zbor kade vikas.." SAMO TROJCA SE KOI SVEDOCAT.."??? Templarius, mizerno e da se spomnuva Bog vo sporedbi so nesto.. Slaven neka e on, ne mu dolikuvaat nego vakvi stvari! ON e nad se sto mozes da zamislis, APSOLUTEN E SAMO BOG EDEN I EDINSTVEN! |
|||||
gospel
Сениор Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
MOZAM I TOA KAKO: OTECOT, SINOT I SVETIOT DUH PRETSTAVUVAAT EDEN BOG KOJ STO SE MANIFESTIRA VO TRI LICA. TUKA NEMA TRI BOGOVI, TUKU EDEN BOG KOJ STO SE OBJAVUVA VO TRI LICA. SITE TRI LICA SE OD ISTA SUSTINA, I MEGJU NIV NEMA POMAL ILI POGOLEM. EDEN BOG VO TRI LICA. ZOSTO TROJCA SE KOI SVEDOCAT NA NEBOTO: OTECOT, SLOVOTO (SINOT) I SVETIOT DUH. I TROJCATA SE EDNO. (1 JOVANOVA 5:7) |
|||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Najgolem e Gospod Bog pa negoviot sin pa svetiot duh mozes li da dokazes deka ne e taka?????
|
|||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Праиме муабет за друго |
|||||
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pa se znae koj e Najgolemiot medzu Najgolemite i edinstveno nemu mu pripadza ovaa titula :toa e Vozviseniot i Milostiviot Gospodarot moj I VAS AllAH subanehu we teala!
Samo nemu mu pripadzaat ovie Epitei i nikomu drugi koj estvoren od vozviseniot!!! |
|||||
Almahdi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Да дадам нешто од Томас Џеферсон, претседател на САД 1801-1809:
"The Christian God is a being of terrific character - cruel, vindictive, capricious, and unjust" Thomas Jefferson. Разбирате што вели? |
|||||
Almahdi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Можеби се преценува себеси, а кој го прави тоа, кој лета во облаци, ќе падне, а при пад многу ќе го боли. Разговарав со еден човек, околу 60 и нешто години, од Тексас, поранешен Католик на голем ранг, сега брат Муслиман. Знаете тој што ми рече? Вели, Христијаните кога излегуваат со "аргументи", или не се запознаени дека "аргументите" всушност не се никакви аргументи, или играат лажна игра (изнесуваат лаги во кои самите не веруваат) која самите не ја прифаќаат а со неа сакаат да изматат нечиј ум, сакаат другите да им поверуваат. Изменето од Almahdi - 10.Април.2008 во 19:36 |
|||||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Neznam dal go zgresi brat, moze da ima i takvo evangelie nisto cudno.koj znae klku gi ima ama verojatno ti sakase da kazis za evangelieto na bernaba? |
|||||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Elaj da mi te gusnam. |
|||||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne misli Evco deka to toj stepen sme neinformirani.Nekolku pati si go spomnal Sir Isak Njuton kako golem hristijanin i epten posveten na Biblijata,dodeka vo negovata biografija jasno stoi deka obelodenil nekolku ocigledni korupcii vo Biblijata i otvoreno go otfrlil Trojstvoto koe e osnova na tvoeto veruvanje Evco. Potoa nikoj ne rece deka Njuton bil Pogolem od Isus.Nema sporedba megu niv.Isus bil Bozji pratenik,a Njuton najobicen covek. No jas zboruvav za rangiranjeto na Majk Hart koj go stava Njuton kako vtor najvlijatelen covek na planetava. Ako zboruvame na cisto religiozno nivo togas pak Muhammed s.a.v.s postignal najmnogu od site luge pred nego.No Muhammed a.s. bil isto ednakvo uspesen na mnogu nivoa,sto jasno potvrduva deka bil Najgolemiot covek sto nekogas ziveel. |
|||||
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |