![]() |
|
Среќата e... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 55> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEKOJ UMEN COVEK REKOL,
SREKJTA NE E CEL, TUKU PATUVANJE
I TAKA TREBA DA SE SFATI
KAKO PATUVANJE!
UZIVAJ VO PATUVANJETO
KOGA KJE JA DOSTIGNES CELTA, ZAVRSILO PATUVANJETO!
ZAPOCNI NOVO!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
se po4nuva od samata zelba,,,pa taka i srekata!!!
1. prvo otkri sto navistina ke te napravi sreken/a
2.posakaj ja
3.pobaraj ja
3.imaj ja>>>>>>>>>>>>>>> i bidi svesen za toa!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Se soglasuvam so tebe.P i jas ja sakam srekata ama ja nemaaaaaaaaaaaaa......kaj mene ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
eve sum,
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
sakam !...e kaj e srekata ?...pa i ja sekomu veruvam...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
srekata e vasa samo ako posakate!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Ona me cekase mene, ama ja zakasniv i pretpostavuvam deka ja izele mravkite oti ja nemase koga stignav
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ваа девојкава од скопско поле да не е!!!! Познаам по травата зелена!!! ![]() ![]() ![]() Изменето од којсумјас - 10.Април.2008 во 08:18 |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
zavisi sto podrazbiras pod sreka.....me pravat srekna samo sitnici mnogu,mnogu mali sitnici.....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Секој човек во одреден момент од својот живот помислил
дека целиот свет е против него...и дека е најнесреќниот човек
на светот....но ....човекот е како роман.....до последната страна
не знаеш како ќе заврши...........
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Jas nikogas nemam sreka,se moram sama da si napravam.Tesko mene ako i se prepustam na srekata.Kako ziv maler sum.Na faks cela kniga ke naucam,samo eden pasos nema da go procitam i od nego ke mi se padnat ne edno,tuku 3 prasanja.Ziv maler,a za srekata ke pocekam da dojde ,sigurno ide so nekoj od ukinatite vozovi.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...stani ma od zitoto... i taka imame oskudacija na brashno... aj be zbunet... trgni ja...odnesi ja vo soba... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |