|
ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти... |
Внеси реплика | страница <1 34567 62> |
Автор | |||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
JAS ZNAM MNOGU UBAVO SHTO PRAVELE A I SEUSHTE PRAVAT (ili mislat da pravat) SRBITE - megutoa shto treba sega da pravime...DA IZLEZEME JAVNO DA GI NAPAGJAME I KUDIME, koga seushte NEMA jaka osnova za toa. Sega za sega se barem rezervirani (zaradi Kosovo se razbira) kako i NIE shto sme sprema niv. Sprema toa NESAKAM da si ja trosham energijata na nepotrebni raboti (barem za sega) i sakam CELOSNO da se posvetam na nashiot neprijatel br.1 - GRCIJA!!!!
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OVA e ok zabeleska, sega treba da se koncentrirame na GRCITE, pa posle na Bugarite, Pa tek togas so Srbite da rascistime sto ne im e jasno vo vrska so Crkvata i drugi sitnici sto ne gi razbiraat bas najdobro. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da, samo vo etapi. Inaku otvoranjeto na povekje fronta vo isto vreme odnapred e osudeno na propast. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa taka e kultizin....shto e ova...de vamu de tamu...i na kraj NIKADE!!!! Se udira EDNASH i na edno mesto (simbolichno)- koga znaesh deka so toa EDNO ke otepash "poveke muvi".
Jas i na drugo mesto isto objasniv, zoshto taka mislam...mi se chini beshe vo temata za "Dushmanite na Makedonija"!!!!
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
More daj pishuvaj povekje na temata za dushmanite na mekedonija, mora i ta povtorno da se aktuelizira. Sega povekje od sigurno i e najdeno pravoto mesto i i e dojdeno pravoto vreme. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
S.T.A.L.K.E.R.
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SVETSKATA POLITIKA PRIZNAVA,KOGA KE GO OTSTRANIS FILOT,SOSTOJBA NA VLADEENJE NA COPOROT.SPORED TOA MAKEDONIJA E NA MAKEDONCITE (PRESMETAJ GI PROCENTITE A KOSOVO E NA KOSOVARITE.ONIE ZIVOTNI KOI JA VLADEAT TERITORIATA T.E. KOI GI IMA VO MNOZINSTVO NIVNA E TERITORIATA T.E.DRZAVATA.ZALNO NO VISTINITO.
|
|||
goodman_91
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во стилот на светските терористички организации по примерот на Ал Каеда, грчката организација ЕКЕП ги упати заканите до Македонија. Маскирани и вооружени шестмина припадници на оваа група преку видео порака бараат скопјани да ја видат историјата, објави скопската телевизија Сител.
Зборовите упатени до Македонците се насловени како порака од планините на Крит. Овие луѓе порачуваат да се сетиме на минатото на нашите дедовци и прадедовци. “Скопјани научете ја конечно историјата. Ви порачуваме вас и на вашите влади да размислите за доброто и да не си играте со нашето трпение. Вие, кои се криете зад туѓи гробови, ако им посакувате добро на вашите земји прекинете ја играта. Добро би било да погледнете наназад во историјата и да дознаете што им се случи на вашите дедовци и прадедовци од страна на нашите дедовци од Крит. Научете ја историјата“, се вели во информацијата. Во видео пораката оваа група им се обраќа и на останатите соседи, Албанците и Турците. И ако нивната Влада јавно изнесените пораки на македонските политичари ги оценува како ширење на меѓусоседско нетрпение, овие пораки поминуваат незабележани. Додека властите од Атина се обидуваат да докажат дека се наши пријатели, нивните граѓани дипломатија лесно ја заменуваат со пушки и закани. Извор: Нетпрес |
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a shto rekle za Albancite?
|
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iskreno ne veruvam deka se vredni za da im pridavame tolku golemo znachenje i vnimanie.,.
|
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
miroslav-g8
Нов член Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i ne treba ..... |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova grupa ke ispadne kako Gardata na Car Lazar zborvea nonstop za Kosovo vaka ke prajme taka ke prajme i na kraj nigde gi nema...
Изменето од xxll - 09.Април.2008 во 21:29 |
|||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грк и пушка ?
Каде ? Лезбос ? Ај еден виц за овие терористиве. Бидејќи нели они се измислија и историја и филозофија , Грците го измислиле и сексот. Но, Македонците им покажале дека сексот е за со жени. |
|||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da bea goli i da se trtea so gazovite da se isplashevme poznavajki gi kakvi se ama vaka neshto i ne me plashat.Nego glupavo e odnesuvanjeto od strana na vladata koja nishto ne prevzema.Za eden bilbord tie ne stavia na tapet a nashive neshto ne se zamaraat.Dobra prilika da se iskoristi kako joker vo pregovorite samo komu da mu tekne
|
|||
Im YOUR NIGHTMARE
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |