IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 62>
Автор
Порака
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Статус: Офлајн
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 10:04
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Брате...
Оди на Историја форумот....
темата....што ја отворив ....за тоа што биле нашите дедовци ....
Оди читај малку.....
Јас не ги сакам срубите, сите ги мрзам, до еден...како и балгарите..........сите овие што не опкружуваат не ни мислат добро......верувај..

JAS ZNAM MNOGU UBAVO SHTO PRAVELE A I SEUSHTE PRAVAT (ili mislat da pravat) SRBITE - megutoa shto treba sega da pravime...DA IZLEZEME JAVNO DA GI NAPAGJAME I KUDIME, koga seushte NEMA jaka osnova za toa.  Sega za sega se barem rezervirani (zaradi Kosovo se razbira) kako i NIE shto sme sprema niv.  Sprema toa NESAKAM da si ja trosham energijata na nepotrebni raboti (barem za sega) i sakam CELOSNO da se posvetam na nashiot neprijatel br.1 - GRCIJA!!!!  намигнување

Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 10:17
Originally posted by borec borec напиша:

Брате... Оди на Историја форумот.... темата....што ја отворив ....за тоа што биле нашите дедовци .... Оди читај малку..... Јас не ги сакам срубите, сите ги мрзам, до еден...како и балгарите..........сите овие што не опкружуваат не ни мислат добро......верувај..

JAS ZNAM MNOGU UBAVO SHTO PRAVELE A I SEUSHTE PRAVAT (ili mislat da pravat) SRBITE - megutoa shto treba sega da pravime...DA IZLEZEME JAVNO DA GI NAPAGJAME I KUDIME, koga seushte NEMA jaka osnova za toa. Sega za sega se barem rezervirani (zaradi Kosovo se razbira) kako i NIE shto sme sprema niv. Sprema toa NESAKAM da si ja trosham energijata na nepotrebni raboti (barem za sega) i sakam CELOSNO da se posvetam na nashiot neprijatel br.1 - GRCIJA!!!! намигнување

OVA e ok zabeleska,
sega treba da se koncentrirame na GRCITE, pa posle na Bugarite, Pa tek togas so Srbite da rascistime sto ne im e jasno vo vrska so Crkvata i drugi sitnici sto ne gi razbiraat bas najdobro.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 10:25
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Брате... Оди на Историја форумот.... темата....што ја отворив ....за тоа што биле нашите дедовци .... Оди читај малку..... Јас не ги сакам срубите, сите ги мрзам, до еден...како и балгарите..........сите овие што не опкружуваат не ни мислат добро......верувај..

JAS ZNAM MNOGU UBAVO SHTO PRAVELE A I SEUSHTE PRAVAT (ili mislat da pravat) SRBITE - megutoa shto treba sega da pravime...DA IZLEZEME JAVNO DA GI NAPAGJAME I KUDIME, koga seushte NEMA jaka osnova za toa. Sega za sega se barem rezervirani (zaradi Kosovo se razbira) kako i NIE shto sme sprema niv. Sprema toa NESAKAM da si ja trosham energijata na nepotrebni raboti (barem za sega) i sakam CELOSNO da se posvetam na nashiot neprijatel br.1 - GRCIJA!!!! намигнување

OVA e ok zabeleska,
sega treba da se koncentrirame na GRCITE, pa posle na Bugarite, Pa tek togas so Srbite da rascistime sto ne im e jasno vo vrska so Crkvata i drugi sitnici sto ne gi razbiraat bas najdobro.

Da, samo vo etapi.
Inaku otvoranjeto na povekje fronta vo isto vreme odnapred e osudeno na propast.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 10:26

Pa taka e kultizin....shto e ova...de vamu de tamu...i na kraj NIKADE!!!!

Se udira EDNASH i na edno mesto (simbolichno)- koga znaesh deka so toa EDNO ke otepash "poveke muvi".  голема%20насмевка

Jas i na drugo mesto isto objasniv, zoshto taka mislam...mi se chini beshe vo temata za "Dushmanite na Makedonija"!!!!  намигнување

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 10:32

Pa taka e kultizin....shto e ova...de vamu de tamu...i na kraj NIKADE!!!!

Se udira EDNASH i na edno mesto (simbolichno)- koga znaesh deka so toa EDNO ke otepash "poveke muvi".  голема%20насмевка

Jas i na drugo mesto isto objasniv, zoshto taka mislam...mi se chini beshe vo temata za "Dushmanite na Makedonija"!!!!  намигнување

More daj pishuvaj povekje na temata za dushmanite na mekedonija, mora i ta povtorno da se aktuelizira. Sega povekje od sigurno i e najdeno pravoto mesto i i e dojdeno pravoto vreme.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
S.T.A.L.K.E.R. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај S.T.A.L.K.E.R. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 19:08
Originally posted by fichot fichot напиша:

Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

Ne znam sto mu e na Grcite so site sosedi se karat

so turcija so makedonija so albanija

koj su tie da mu e*am sve

Не бе, обратно е. Ние со сите се караме и се нешто крадеме од нив. ;)
abe majmun pazi sto pisuvas
Кон врв
TONI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TONI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2008 во 17:00
SVETSKATA POLITIKA PRIZNAVA,KOGA KE GO OTSTRANIS FILOT,SOSTOJBA NA VLADEENJE NA COPOROT.SPORED TOA MAKEDONIJA E NA MAKEDONCITE (PRESMETAJ GI PROCENTITE A KOSOVO E NA KOSOVARITE.ONIE ZIVOTNI KOI JA VLADEAT TERITORIATA T.E. KOI GI IMA VO MNOZINSTVO NIVNA E TERITORIATA T.E.DRZAVATA.ZALNO NO VISTINITO.
Кон врв
goodman_91 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Декември.2007
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goodman_91 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 20:28
Во стилот на светските терористички организации по примерот на Ал Каеда, грчката организација ЕКЕП ги упати заканите до Македонија. Маскирани и вооружени шестмина припадници на оваа група преку видео порака бараат скопјани да ја видат историјата, објави скопската телевизија Сител.

Зборовите упатени до Македонците се насловени како порака од планините на Крит. Овие луѓе порачуваат да се сетиме на минатото на нашите дедовци и прадедовци.

“Скопјани научете ја конечно историјата. Ви порачуваме вас и на вашите влади да размислите за доброто и да не си играте со нашето трпение. Вие, кои се криете зад туѓи гробови, ако им посакувате добро на вашите земји прекинете ја играта. Добро би било да погледнете наназад во историјата и да дознаете што им се случи на вашите дедовци и прадедовци од страна на нашите дедовци од Крит. Научете ја историјата“, се вели во информацијата.

Во видео пораката оваа група им се обраќа и на останатите соседи, Албанците и Турците. И ако нивната Влада јавно изнесените пораки на македонските политичари ги оценува како ширење на меѓусоседско нетрпение, овие пораки поминуваат незабележани.

Додека властите од Атина се обидуваат да докажат дека се наши пријатели, нивните граѓани дипломатија лесно ја заменуваат со пушки и закани.

Извор: Нетпрес
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 20:33
a shto rekle za Albancite?
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 20:52
iskreno ne veruvam deka se vredni za da im pridavame tolku golemo znachenje i vnimanie.,.
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
miroslav-g8 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miroslav-g8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 21:01
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

iskreno ne veruvam deka se vredni za da im pridavame tolku golemo znachenje i vnimanie.,.

i ne treba .....
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 21:28
Ova grupa ke ispadne kako Gardata na Car Lazar zborvea nonstop za Kosovo vaka ke prajme taka ke prajme i na kraj nigde gi nema...

Изменето од xxll - 09.Април.2008 во 21:29
Кон врв
ZoranSk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Февруари.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoranSk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 22:17
Грк и пушка ?
Каде ?
Лезбос ?

Ај еден виц за овие терористиве.

Бидејќи нели они се измислија и историја и филозофија , Грците го измислиле и сексот.
Но, Македонците им покажале дека сексот е за со жени.

Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 00:51
Da bea goli i da se trtea so gazovite da se isplashevmeизненадување poznavajki gi kakvi se ama vaka neshto i ne me plashat.Nego glupavo e odnesuvanjeto od strana na vladata koja nishto ne prevzema.Za eden bilbord tie ne stavia na tapet a nashive neshto ne se zamaraat.Dobra prilika da se iskoristi kako joker vo pregovorite samo komu da mu tekne
Im YOUR NIGHTMARE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.