|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 75> |
Автор | ||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jasno ni e toa na site
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уШТЕ ЛИ ИМА КАНДИДАТИ ЗА ДИСКУСИЈА? кОГА ЌЕ СЕ ПРЕМИНЕ НА ГЛАСАЊА СО „ДА“ ИЛИ „НЕ“?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....kaj si ti............majstorce?????majstorisuvash tuka negde po forumov pa te nema da komentirash?????...c c c c c c c .sram te bilo............
i ke glasame ili ne??????ti za sto si..jas kategoricno "NE".........
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не!!!!
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
duri i poveke od ne! |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи женетите треба да одат во сексуална пензија
|
||
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakva penzija
pa togas ke treba da se razveduvam
|
||
apce
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e mnogu si ti bil pameten be aloooooooooo???????mnogu gi izvrtuvas prasanjava i odgovorite.........sve pisuvas vo dvosmislena dimenzija..........taman rabota ako treba da se penzionirate.pa nie mazenite sto ke pravime ?????sto bi rekla apce zar ke se razveduvame sega??????....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku e ubovao
taka lesno da se kaze NE koga e toa samo hipoteticki |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој спомна разведување...Зарем заради еден секс да има разведување... Па има и поважни работи од него... |
||
|
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seks so ozenet=Samopovreduvanje.. Se obidov toa da i go kazam na drugarka mi ama ne me poslusa :-(
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako sto rekov, ZENITE ne mozat da delat "ljubov" i seks...vo toa e "problemot" |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па и привлечноста е јак фактор во сексот, не само љубовта...
|
||
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама ич не се согласувам со тоа!!! Жените итоа како го можат тоа!!!!! Се е*ат со друг, а сакат трет, понекогаш не се сигурни да се одлучат и за четврт !!! Уствари жените имаат предност, затоа што секое машко го сакаат на различен начин, па затоа можат истовремено да сакаат повеќе, и да не се сигурни за кого да се одлучат или кого повеќе сакаат!!!! Бидејќи сум припадник на таканаречениот "посилен пол", ќе признаам дека повеќето машки ги делат сексот и љубовта!!! За нив важи- -си ја почитуваат жената --си ја ебат швалерката ---ама најмногу си ја сакаат само мајка им!!!!! Изменето од којсумјас - 11.Април.2008 во 12:59 |
||
Внеси реплика | страница <1 6869707172 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |