|
Библијата - лектира ??? |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | ||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
МОЈАТА РЕПЛИКА СЕ ОДНЕСУВА НА ПРОГРАМА ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И СЕ НАДОВРЗУВА НА ПОСТОТ НА НИКИТА. ОЧИГЛЕДНО ЗАЕДНО СМЕ ПАСТИРАЛЕ. ЗАБУНА. |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da ama profesorite se tie sto ja pravat programata,poteska ili polesna!!!barem moite profesori taka pravat!!! |
||||
She sells seashells by the seashore...
|
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
хахаха...убаво ме насмеа...програмата е стандардна за сите средни училишта ( гимназии, односно стручни училишта) и се изготвува во Биро за развој на образованието...професорот е дожен да работи по таа програма, а отстапувањето од истата се казнува од страна на Прсоветниот инспектор. Ако во конкретниот случај, Библијата, во програмата е зацртано анализа на едно Евангелие и Песна над песните, значи дека професорот е должен да се ограничи на тоа... |
||||
|
||||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
epa smej se sekade ima isklu4oci od site pravila!!! |
||||
|
||||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a za biblijata biserna nema da ne laze deka profesorkata gi terala da ja 4itaat cela.mnogu pati mojata prof.ne terala da 4itame i po 5 knigi nadvor od programa,aj sega od kade pa pravo za toa???si moze i ne se zamara!!!
|
||||
|
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
види вака, јас не тврдам дека нема професори кои отстапуваат од програмата за работа по одреден наставен предмет, но дека професорите ја изработуваат програмата... ај, може има и такви, кои си создаваат свои програми... |
||||
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
абе луѓе.... што да ви правам да земам стап да ве истепам... па да ми верувате,... ами ваша работа,.... нормално дека се што ќе се прочита тука го зимате со доза на резервираност,..... што е сосема нормално.... јас си кажав што имам,... а сега да ве убедувам вас,...... па имам и други работи што треба да се направат......
п.с мајсторче,... многу добро јас знам што пишува во учебникот,... ама ај ѕирни понапред,... ги гледаш,... ги има и ,,Илијада,, и ,,Одисеја,, и ,,Цар Едип,,.... и тие требаше да ги прочитаме.... ама за нив не се бунев.... Изменето од Biserna_Devojka - 09.Април.2008 во 18:07 |
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
во прва година имате многу малку книги за чирање... да работевте по старата програма, не знам кај ќе ви беше алот...
|
||||
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еее...кажи им бе мајсторче...колку само ние имавме за читање...ама тоа е убаво...треба да се чита...инаку ќе заборавите да зборувате
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
што има да се кажува, колку повеќе се редуцира програмата, ним им се чини се помаченичка
|
||||
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па маченичка е како почнавме со полугодието,.... секоја недела само туку некоја книга испаѓа за работење што попрво да правам.... да земам да учам друго,... или да читам книги ??
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
повеќе учење и читање,помалце форум |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не е убаво да се согласуваш со ѓаволот, ама во овој случај ќе го направам тоа |
||||
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
види вака, јас не тврдам дека нема професори кои отстапуваат од
програмата за работа по одреден наставен предмет, но дека професорите
ја изработуваат програмата... ај, може има и такви, кои си создаваат
свои програми...
--------------------------------------------------------------------------------------------------- ...profesorite ne smeat da pravat "svoi programi" bidejki tie se propishani so zakon, pravat svoi godishni, mesecni, sedmicni i dnevni planiranja vo ramkite na celite od tie programi. Otstapuvanja vo planiranjeto i realizacijata ima... i aktivnive forumashi-prosvetni rabotnici treba toa da go prifatat kako neosporen fakt. Изменето од mamamd - 10.Април.2008 во 10:17 |
||||
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |