IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кога би имале само уште еден ден...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога би имале само уште еден ден...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 37>
Автор
Порака
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 17:21
Ke se izvozam so avion,zosto se nemam vozeno nikogas,a imam ogromna zelba da go storam toa.I ne planiram da umram ako ne letam so avion....
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 18:20
...ЌЕ СИ ЛЕГНАМ НА МИРА,ЌЕ СИ ГО ПРЕГЛЕДАМ ФИЛМОТ ОД НАЈРАНИТЕ СЕЌАВАЊА ДО ПОСЛЕДНИОТ МИГ,И АКО МИ ОСТАНЕ ВРЕМЕ...ЌЕ СИ ЗАМИНАМ ПОРАНО!!!...ОД ОВА ПОУБАВО ЗДРАВЈЕ!НЕ СЕ ПЛАШАМ ОД СМРТТА,АМА НАСИЛНА ИЛИ НЕНАДЕЈНА...МРАЗАМ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 18:34
Dali ste sigurni deka za seto toa shto go pishuvate ke imate sila
i pokraj znaenjeto shto ve cheka????Jas ne...zatoa shto togash
e logichno i chovechki da ne mislish na..... letanje so avion na primerтага

Изменето од mamma - 09.Април.2008 во 18:35

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 18:39
Originally posted by mamma mamma напиша:

Dali ste sigurni deka za seto toa shto go pishuvate ke imate silai pokraj znaenjeto shto ve cheka????Jas ne...zatoa shto togashe logichno i chovechki da ne mislish na..... letanje so avion na primerтага

...ЈАС СИ СТОЈАМ ЗАД НАПИШАНОТО!!!А ШТО БИ ПРАВЕЛ...ЌЕ БЕГАМ?..НИШТО НЕ МОЖАМ ДА СМЕНАМ...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 18:40
i jas si stojam

bi sakal da me otpalat vo vselenata so svoi oci da vidam kade bev
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 19:01
Oglas ke daam...i bas da vidam dali nekoja ke mi dae 
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 19:51
eve ja be,ako e za gajretплазење
apce
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 20:42
pa nisto posebno........
kako sekoj den....ke dojde i ke zamine
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 21:54
KE IM DAVAM INSTRUKCII STO DA PRAVAT BEZ MENE, KAKO DA SE ORGANIZIRAAT.....NEZNAM DALI KE MI STASA EDEN DENнамигнување
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 21:57
Originally posted by anakin anakin напиша:

i jas si stojam

bi sakal da me otpalat vo vselenata so svoi oci da vidam kade bev

INTERESNO......MISLAM DEKA RAZBRAVзбунетост
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 23:48
Originally posted by mamma mamma напиша:

Dali ste sigurni deka za seto toa shto go pishuvate ke imate silai pokraj znaenjeto shto ve cheka????Jas ne...zatoa shto togashe logichno i chovechki da ne mislish na..... letanje so avion na primerтага

sigurna sum vo toa, ona sto go napisav vo ovaa tema, sigurna sum deka bi go napravila
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 22:08
eden den????
hm....
malku mi e za da gi napravam site gluposti koi mi se zabraneti a....uuuufff....kolku sakam da gi napravam
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
only_me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: Israel
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај only_me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 22:32
A temava da neja otvori nekoj so ima namera da go dojde do toj den po svoja volja ili?
Don't siri losi idei po forumov:)!!!
Jas neznam so bi pravel:D iskreno.... nesum spremen da zaminuvam...a ionaka malku luge ke go osetat moeto otsustvo od ovoj svet...

Изменето од only_me - 29.Април.2008 во 22:39
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:14
Sekoj den zivej go kako da e samo toj uste eden den...!!!!

Изменето од којсумјас - 02.Мај.2008 во 00:15
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.