IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 155>
Автор
Порака
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:37

vo vrska so priznavaweto na Kosovo, jas se uste ne sum izgradil stavголема%20насмевка

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:38
sega gradam nova kukja, dosta mi e od gradewe upmголема%20насмевка
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 01:22
мислам дека ова тема веке би требало да тоне во длабочините на форумот,,,но секако,,,ова е само мое мислење...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Dardania Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2008
Поени: 82
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dardania Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 03:01

Morame da go priznaeme REPUBLIKA KOSOVO
AKO SAKATE DA BIDME PO BLISKO SO USA MORAME DA GO PRIZNAEME   KOSOVO ...... AKO SAKAME DA BIDEME SO SRBIJA I RUSIJA . TOGAS NEMA NATO NEMA EU

BRAKA RIBARI
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 10:00
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Луѓе кога ќе сватите дека национална сигурност Македонија ќе има само аке се држи до ставот да не се признае воопшто сепарастичкиот деј на Србија, кој САД и компанија го признаа. Тие и самите се свесни дека одат против меѓународното право па затоа делуваат со сила на оние "самостални" држави за да го признаат Косово и Метохија... Неможе тоа вечно да трае еден ден ќе победи правдата и тогаш државите што го признале Косово ќе бидат казнети. Можеби ова на некој му изгледа смешно но така ќе биде, а се надевам дека Македонија нема да биде во тој кош на непочитувачи на правото...

a koj ke gi kazni, ,,bozjata pravda,, na srbija , drzava koja do vcera kolese ,palese i gazese po balkanot, pa ako ima boga toj treba da se srami za srbite... ili ne srbija seto toa go pravese branjeki ja pravdata vo Slovenija (?) , Hrvatska (?), bosna, pa eden lep egzodus ( zamisli vo 21 vek) na svojot narod. Zatoa sine ne j...i konju mater .Znam da si delija ali j..i ga to je to

Изменето од moira - 09.Април.2008 во 13:33
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 10:01
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Луѓе кога ќе сватите дека национална сигурност Македонија ќе има само аке се држи до ставот да не се признае воопшто сепарастичкиот деј на Србија, кој САД и компанија го признаа. Тие и самите се свесни дека одат против меѓународното право па затоа делуваат со сила на оние "самостални" држави за да го признаат Косово и Метохија... Неможе тоа вечно да трае еден ден ќе победи правдата и тогаш државите што го признале Косово ќе бидат казнети. Можеби ова на некој му изгледа смешно но така ќе биде, а се надевам дека Македонија нема да биде во тој кош на непочитувачи на правото...

Него еве ти еден поздрав од мене за аватарот.....

И како кажи ми ќе бидат тие држави казнети ?????
Од кого ќе бидат казнети?????
Со што ќе бидат казнети??

П.С.
Уште шајкачата му фали на овој гејладецов на сликата што го носи маслиновото гранче

iako veke go postirav istot pogore
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 18:07
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

a koj ke gi kazni, ,,bozjata pravda,, na srbija , drzava koja do vcera kolese ,palese i gazese po balkanot, pa ako ima boga toj treba da se srami za srbite... ili ne srbija seto toa go pravese branjeki ja pravdata vo Slovenija (?) , Hrvatska (?), bosna, pa eden lep egzodus ( zamisli vo 21 vek) na svojot narod. Zatoa sine ne j...i konju mater .Znam da si delija ali j..i ga to je to

Немој само ти да ми збориш за колење и палење молим те...   Албанците т.е. Арнаутите на Косово и Метохија се запалија и уништија и поголема тортура од они што ја правеле врз неалбанското население не се памети во историјата на човешството. А бе Турците биле 500 год. па не уништиле толку цркви и манастири колку што албанците уништија со само една фурија, како некоја чума како некоја БОЛЕСТ од која нема лек (лекот ја го знам)... Уништија манастири постари од самите нив. Турците кога дошле пред 500 и повеќе години таму ги затекнале манастирите и имале малку почит спрема Божјите храмови...
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 20:29

Немој само ти да ми збориш за колење и палење молим те...   Албанците т.е. Арнаутите на Косово и Метохија се запалија и уништија и поголема тортура од они што ја правеле врз неалбанското население не се памети во историјата на човешството. А бе Турците биле 500 год. па не уништиле толку цркви и манастири колку што албанците уништија со само една фурија, како некоја чума како некоја БОЛЕСТ од која нема лек (лекот ја го знам)... Уништија манастири постари од самите нив. Турците кога дошле пред 500 и повеќе години таму ги затекнале манастирите и имале малку почит спрема Божјите храмови...

me interesira dali se pameti vo istorijata na choveshtvoto tortura vrshena "VRZ LUGJE",,,a ne "VRZ OBJEKTI"???

Ili dali se site vaka kako tebe shto pametat samo raboti koi niv im odat vo polza,,,a pred drugite zamizhat???
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
trebo.r.a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trebo.r.a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 22:07
kako netie sram vakvo neshto da pishuvas
Delijaskopje zarem vije imate smelost da pishuvate za drugi kako palele i kolele ? vam nevije ramen nikoj na vekov za kolenje i palenje.sekade kade shto pojdovte zapalivte i unishtivte.setise samo vo hrvacka bosna kosovo.zarem negledash go napolnivte hag so vashi ludze.kolku dzamiunishtivte vo bosna kolku katolicki crkvi imavte unishteno vo hrvacka.i ti zboruvash za tortura? 60 godini ja trpevme vashata tortura.
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 22:22
More trebase uste ednas da se bombardira Srbija koga mi teknuva sto imat napraeno vo balkanot kakvi zlocina da se pamti duri postoi svetot. Ni Hitler nemase tolku stepen zlocini napraeno kako sto napraja srbite po beter ispadnaja i od hitlerovci...

Изменето од xxll - 09.Април.2008 во 22:23
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 23:36
Originally posted by xxll xxll напиша:

More trebase uste ednas da se bombardira Srbija koga mi teknuva sto imat napraeno vo balkanot kakvi zlocina da se pamti duri postoi svetot. Ni Hitler nemase tolku stepen zlocini napraeno kako sto napraja srbite po beter ispadnaja i od hitlerovci...

Ne mozes ni da zamislis kolku po inakov bi bil svetot za tebe , samo da si malku po intelegenten.......ok malku povise ama toa e .

De objasni mi ja ovaa edinica merka "stepen zlocin"

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 00:43
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Originally posted by xxll xxll напиша:

Ne mozes ni da zamislis kolku po inakov bi bil svetot za tebe , samo da si malku po intelegenten.......ok malku povise ama toa e .

De objasni mi ja ovaa edinica merka "stepen zlocin"

More srbomance jas sakav da kazuvam deka srbite pojke napraja zlostorstva nego Hitler.. i da znaes ova deka od tebe sum 100 pati po intelegenten. Barem znam sto sum a ti ne znaes sto si srbin ili makedonec slusna be papagal eden ne skokaj mnoguлутина

xxl: немој после да ми се жалиш кога ке те опоменам за емо иконите....сега бришев!

Изменето од moira - 10.Април.2008 во 00:50
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 02:43

Kade ste bre srpcinjaголема%20насмевка

Изменето од moira - 10.Април.2008 во 03:39

Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 03:39
xxl...sega po vtor pat javno te opomenuvam:
Pocituvaj gi pravilata za emo ikonite!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.