|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 155> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo vrska so priznavaweto na Kosovo, jas se uste ne sum izgradil stav |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega gradam nova kukja, dosta mi e od gradewe upm
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека ова тема веке би требало да тоне во длабочините на форумот,,,но секако,,,ова е само мое мислење...
|
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Dardania
Група Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Morame da go priznaeme REPUBLIKA KOSOVO AKO SAKATE DA BIDME PO BLISKO SO USA MORAME DA GO PRIZNAEME KOSOVO ...... AKO SAKAME DA BIDEME SO SRBIJA I RUSIJA . TOGAS NEMA NATO NEMA EU BRAKA RIBARI |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj ke gi kazni, ,,bozjata pravda,, na srbija , drzava koja do vcera kolese ,palese i gazese po balkanot, pa ako ima boga toj treba da se srami za srbite... ili ne srbija seto toa go pravese branjeki ja pravdata vo Slovenija (?) , Hrvatska (?), bosna, pa eden lep egzodus ( zamisli vo 21 vek) na svojot narod. Zatoa sine ne j...i konju mater .Znam da si delija ali j..i ga to je to Изменето од moira - 09.Април.2008 во 13:33 |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iako veke go postirav istot pogore |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој само ти да ми збориш за колење и палење молим те... Албанците т.е. Арнаутите на Косово и Метохија се запалија и уништија и поголема тортура од они што ја правеле врз неалбанското население не се памети во историјата на човешството. А бе Турците биле 500 год. па не уништиле толку цркви и манастири колку што албанците уништија со само една фурија, како некоја чума како некоја БОЛЕСТ од која нема лек (лекот ја го знам)... Уништија манастири постари од самите нив. Турците кога дошле пред 500 и повеќе години таму ги затекнале манастирите и имале малку почит спрема Божјите храмови... |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me interesira dali se pameti vo istorijata na choveshtvoto tortura vrshena "VRZ LUGJE",,,a ne "VRZ OBJEKTI"??? Ili dali se site vaka kako tebe shto pametat samo raboti koi niv im odat vo polza,,,a pred drugite zamizhat??? |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako netie sram vakvo neshto da pishuvas
Delijaskopje zarem vije imate smelost da pishuvate za drugi kako palele i kolele ? vam nevije ramen nikoj na vekov za kolenje i palenje.sekade kade shto pojdovte zapalivte i unishtivte.setise samo vo hrvacka bosna kosovo.zarem negledash go napolnivte hag so vashi ludze.kolku dzamiunishtivte vo bosna kolku katolicki crkvi imavte unishteno vo hrvacka.i ti zboruvash za tortura? 60 godini ja trpevme vashata tortura. |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More trebase uste ednas da se bombardira Srbija koga mi teknuva sto imat napraeno vo balkanot kakvi zlocina da se pamti duri postoi svetot. Ni Hitler nemase tolku stepen zlocini napraeno kako sto napraja srbite po beter ispadnaja i od hitlerovci...
Изменето од xxll - 09.Април.2008 во 22:23 |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mozes ni da zamislis kolku po inakov bi bil svetot za tebe , samo da si malku po intelegenten.......ok malku povise ama toa e .
De objasni mi ja ovaa edinica merka "stepen zlocin"
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
xxl: немој после да ми се жалиш кога ке те опоменам за емо иконите....сега бришев! Изменето од moira - 10.Април.2008 во 00:50 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade ste bre srpcinja |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
xxl...sega po vtor pat javno te opomenuvam:
Pocituvaj gi pravilata za emo ikonite!!! |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |