IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 851852853854855 1553>
Автор
Порака Обратен редослед
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 23:01
a be ..pomirise so nov nik..mislis jas sakav da ostaram? istoto me snajde
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
nikuch Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2008
Локација: Macedonia
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikuch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:59
ДЕВОЈЧЕ КАЖИ МИ ЗОШТО НЕ МОЖАМ ДА ГО СТАРТУВАМ СТАРИОТ НИК ИАКО НА МАИЛ ДОБИВ НЕКОЈА ШИФРИРАНА ЛОЗИНКА
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikuch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:58
ТЕТООО ИЧ НЕ СЕ СЕКИРАЈ ГОДИНИТЕ СИ ВРВАТ МЛАДИТЕ ЌЕ НЕ ЗАМЕНАТ ПА ЌЕ ДОЈДЕ РЕД И НИВ КОГА ЌЕ ГИ ЗАГРИЖУВА СИТАУАЦИЈАТА КОГА И ФАРБАТА НА КОСА НЕМА ДА ПОКРИЕ СЕ
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:54
воопшто го нема пуштенозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikuch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:53
АБЕ ТОЈ ТЕТИН ТИ ДА НЕ ГО ДРЖИ ИТАЛИЈАНСКИОТ ВИРУС НЕКОЈ ОД ТИПОТ НА СИЛВИЈА КРИСТЛ ИЛИ ЛИНА ЛОЛОБРИЏИДА

Изменето од nikuch - 08.Април.2008 во 22:54
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:52
еј супер....беше тој тука пред некој ден...ама се послабо го има...тетин ми беше од сабајле...стандард...брка туѓи женигазење%20од%20смеење
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikuch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:51
НЕ ДЕВОЈЧЕ НЕ СМЕ ВЕЌЕ ВО ИСТА КАНЦЕЛАРИЈА СЕГА РАБОТИМЕ ДВЕ СПРОТИВНИ РАБОТИ, ЈАС КОМЕРЦИЈА А ТОЈ РАЗВОЈ.
ЗАМИСЛИ ПРЕД НОВА ГОДИНА НА ПРВОТО ПАТУВАЊЕ СЛУЖБЕНО БЕВ ВО КОМШИИ НА КАМИОНЏИЈАТА И ГО ПРЕПОЗНАВ ОДДАЛЕКУ И СЕ ВИДОВМЕ СОСЕМА СЛУЧАЈНО И НЕОЧЕКУВАНО.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:47
Го разместија?изненадувањеизненадувањеизненадување

Не сте веќе во иста канцеларија?изненадувањеизненадувањеизненадување

Сакаш да кажеш дека сега ти е мирноизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:46
ахаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikuch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:45
ДЕВОЈЧЕ ПА И ТОЈ КОЛЕГАТА ГО РАЗМЕСТИЈА ОД НЕОДАМНА И СЕГА МОЖЕ БЕЗ ДА МЕ НЕРВИРА ДА ТКТКТКА НА СЕКОЈА СТАТИЈА

ТЕТО ШТОМ ТИ ТЕКНА СЕ ГЛЕДА ДЕКА НЕ СИ ЗАРЃАНО ПАРЧЕ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:45
Originally posted by nikuch nikuch напиша:

Е ТЕТО ТЕТО А КАКО СИ СО НОЏЕТО ДАЛИ ТИ ШЕТА ИЛИ ТИ ТРЕБА МАСЕР ЗА ДА КИНИСА
igram uste...ama napustiv prva liga..sampionatot e nas
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:45
Originally posted by la fille la fille напиша:

остаре тето, остареголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
morase li da me potsetis?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:44
Originally posted by la fille la fille напиша:

ау, пу пу скраја да е...тој колегата може и на други теми да си пишуваголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
ma znaev deka ne e toj....drug stil..ama me ostavivte da se zamislam
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:43
остаре тето, остареголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 851852853854855 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,703 секунди.