![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 146147148149150 217> |
Автор | |
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да, алал да му е на творецот на Зона на самракот. Ниедено модерно филмско остварување не ми оставило впечаток како антологискиот серијал Twilight zone.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() Вчера починал Charlton Heston ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ми беше еден од најомилените глумци! Од неговата небројана филмографија ќе се обидам да издвојам само еден дел од неговите филмови, кои можат да се сметаат за негови најпознати и најзначајни! The Ten Commandments (1956) Ben-Hur (1959) Planet of the Apes (1968) The Omega Man (1971) Earthquake (1974) ........ и уште многу, многу други....... Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:00 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
....da si mi ziv i zdrav!
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa sum i ziv i zdrav
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
taka i da ostanes
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da ,brat,....samo shto drugata individualnost ,....ti ja snema!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Еј ама му го плесна сеа! Директно во фејсот! ![]() СЕ ШАЛАМ ! ![]() ![]() Чоекот више поштено си ја одработил задачата! Млаџима свет остаје...ЕЈ!!!! ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:00 |
|
![]() |
|
so lupate??
lupajte lupajte sila neka je so vas ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Оооо Хелоу Брате!!! ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:59 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Brakja...dajte malku ..ono...konstruktivnost
u muabetov... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:59 |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ...БИЛ СМРТ ЗА ТИЕ ТУРЦИТЕ, БЕГОВИ ШТО СЕ ПРАВЕЛЕ...УШТЕ КАКО ДЕТЕ ЛОМ ГИ ПРАВЕЛ...АМА БИДЕЈЌИ НЕМАЛ ПУШКА МАЛИХЕРА ИМ СТАВАЛ ВО ТОРБИТЕ СЛАНИНА...А ТУРЦИТЕ БЕГАЛЕ ОД СЛАНИОНА КАКО ВАМПИР ОД ЛУК... А МОЖЕБИ И ТОЈ ЈА ИЗМИСЛИЛ ИЗРЕКАТА - СВИЊА ВО ЏАМИЈА
![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() i neka zivee ona SLANIONA - patentiraj go koto slovenci imeto AJVAR |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 146147148149150 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |