IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 329330331332333 717>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 10:13

рушка...само за тебе...баклава...среќа  големо%20гушкање големо%20гушкање 
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 10:20
...eeeeeeeeej i jas sum tuka... na kratko... pred rabota...samo da i zemam na Rushka edno parce baklava... da ne mi kuka posle...lele mamamd pak se popraviv... poveke posle rabota... a ti blashke odmori... ne mi se sili... pa posle da te mislime...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 10:26

голема%20насмевкаголема%20насмевка...мамамд...нема одмор...синоќа до касно, а денес
               на работа.... како што вика наш Марко... како нови....среќасреќа
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 15:31
Baklavata za srce mi se fati.Blashka da ne pocastis i za drugi ubavi povodi koj ke ceka do naredniot Blagovec.голема%20насмевка
Uste ednas da se ziva i zdrava i se najubavoголемо%20гушкање

Mamamd kazi sto bese ubava baklavataголема%20насмевка ja pogodila Blashka

Изменето од RUSHKA - 08.Април.2008 во 15:32
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 19:17
... baklavata na blashka cel den me drzeshe...sega koga se pribrav...da ve pozdravam... i da prodolzam so nezavrshenite obvrski... samo dodeka go nema marko... nezaboravajte deka vtora po starost sum jas...ke ve nadgleduvam... i ako mnogu mi azdisate ke se vklucam...
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 19:53
Aјде драги мои резонаторки...после сиве торти и баклави малку и од ова...

Ајде еден,два,три,четири
Је’’н,два,три,чет’ри...

Тоа што немаме море нема да ви биде оправдување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:28
Kolku vreme da vezbame?   kazi dosta aman jas vise nemozam....se iznavezbav, a sega pod tusголема%20насмевкаSit%20Up
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:39
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

Kolku vreme da vezbame?   kazi dosta aman jas vise nemozam....se iznavezbav, a sega pod tusголема%20насмевкаSit%20Up

DO KOGA?????DO KOGA NE NAPRAVISH VAKAплазење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:50
газење%20од%20смеење KAJ GO NAJDE ZITI SEгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење UF.......KOJ NE TI GO MOZE TOA.....газење%20од%20смеењеMeditateE AJ DA GO VIDAM DA NAPRAVI ON VAKA......A
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:50
...mamma, shto im pravish vaka na decava...aj te molam jas toprv se zagreav da sluzam...vecera...
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:56

POZDRAV REZONATORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

imav virusiiiiiiiiiiiii

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:57
DAVAJ,...mamamd(mene iskluchi me jas ne vecheram)SEGA SE NAVEZBANIнамигнувањенамигнување
RUSHKA,....MENE USHTE MALKU MI FALI VEZBANJE ZA DA GO NAPRAVAM TOA
A...MOZE TVOJOT...VAKA???A??
DOBRA VECHER,MARCO...EVE SI "MUABETIME "

Изменето од mamma - 08.Април.2008 во 22:01

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 21:59
...aha...virus...намигнување namirisa pica...i odma se javi...

...mamma ziti leb...kaj gi naogash vakvi izgladneti...

Изменето од mamamd - 08.Април.2008 во 22:00
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:02

mmmmmmmmmmm

SAKAM PICAAAAAAAAAAAAA....

DOBRA NOK ...
LEGNUVAMMMMMMMMMMM....

SO SE PICA ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 329330331332333 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.