|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 329330331332333 717> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рушка...само за тебе...баклава...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eeeeeeeeej i jas sum tuka... na kratko... pred rabota...samo da i zemam na Rushka edno parce baklava... da ne mi kuka posle...lele mamamd pak se popraviv... poveke posle rabota... a ti blashke odmori... ne mi se sili... pa posle da te mislime...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...мамамд...нема одмор...синоќа до касно, а денес
на работа.... како што вика наш Марко... како нови....
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baklavata za srce mi se fati.Blashka da ne pocastis i za drugi ubavi povodi koj ke ceka do naredniot Blagovec.
Uste ednas da se ziva i zdrava i se najubavo Mamamd kazi sto bese ubava baklavata ja pogodila Blashka Изменето од RUSHKA - 08.Април.2008 во 15:32 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... baklavata na blashka cel den me drzeshe...sega koga se pribrav...da ve pozdravam... i da prodolzam so nezavrshenite obvrski... samo dodeka go nema marko... nezaboravajte deka vtora po starost sum jas...ke ve nadgleduvam... i ako mnogu mi azdisate ke se vklucam...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aјде драги мои резонаторки...после сиве торти и баклави малку и од ова...
Ајде еден,два,три,четири Је’’н,два,три,чет’ри... Тоа што немаме море нема да ви биде оправдување |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamma, shto im pravish vaka na decava...aj te molam jas toprv se zagreav da sluzam...vecera...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAV REZONATORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII imav virusiiiiiiiiiiiii |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAVAJ,...mamamd(mene iskluchi me jas ne vecheram)SEGA SE NAVEZBANI
RUSHKA,....MENE USHTE MALKU MI FALI VEZBANJE ZA DA GO NAPRAVAM TOA A...MOZE TVOJOT...VAKA???A?? DOBRA VECHER,MARCO...EVE SI "MUABETIME " Изменето од mamma - 08.Април.2008 во 22:01 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aha...virus... namirisa pica...i odma se javi...
...mamma ziti leb...kaj gi naogash vakvi izgladneti... Изменето од mamamd - 08.Април.2008 во 22:00 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmmm SAKAM PICAAAAAAAAAAAAA.... DOBRA NOK ... LEGNUVAMMMMMMMMMMM.... SO SE PICA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 329330331332333 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |