![]() |
|
Пуст остров |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 165> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima pusti ostrovi-bezbroj,da,...no nema sekade
lovci na ajkuli,skaradzii,sushi,tochaci,davenici,....nema ni da ima |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ima ostrovi , na vidum pusti
kako i da e na site sonceto sveti ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ.....ме киднапираа човекојадци додека бев по дрвца
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ete shto prvi samotijata od chovek,.....poluduva,....pa,posle i ponataka sakajte ,...na pust ostrov!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
сте го гледале "Cast away" со Tom Hanks? Епа исти ташак сум и јас
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
i jas si pomisliv deka si vistinski,.......... tashak!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
од мене нема поголем......ташак!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
се е пусто , нема жив човек на островов
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Монче,и јас дојдов до таков заклучок па се израдував дека конечно малку ќе го пуштам мозокот на пасење
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
IMA ,EVE SEGA DOJDOV....BEGAM OD GLUPOSTITE NA NEKOI "CIVILIZIRANI' LIDJE......OVEEE E RAJ, UBAVINA
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
супер мила Биба
![]() еве и јас ке го пуштам сега мојот.....мозок на пасење ![]() имаше една реклама на тв ->>>free your mind <<<<-- ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
оооооооооооооо Рушка, пријателке
![]() ![]() ![]() ме насмеа со постот ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() AJ PRVO EDNO BANJANJE ,PA POSLE KE VIDAM STO KE SE PRAVI |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kaj mi e aparatot za gasenje pozar?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 165> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |