|
2012 |
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Автор | ||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koe e vaseto mislenje za toa sto ne o4ekuva vo 2012godina bidejki spored mnogu istrazuvanja togas ke se slluci nesto mnogu vazno na zemjata nekoi narod pretpastavuva deka togas zemjata ke bide unistena a nekoi deka togas ke bide predupreduvanje i zemjata ke bide 4dena vo mrak a katastofata ke se sluci nesto podocna a treti pretpostavuvaat deka ke dojdam vonzemjani.No sepak na zemjata togas ke se sluci nesto no sto nikoj neznae pa koe e vaseto mislenje???? |
||
mnjkl |
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како што во 2000-та година се случи крајот на светот и луѓето мислеа дека ќе летаат, така истото ќе се случи и во 2012
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или пак како што во 2000 се појави Исус
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чек.., да размислам.... ... Па... ако сме живи и здрави до тогаш..... ваљда ќе биде како и секоја друга "нормална" година и на 31 декември ќе се спремаме да ја дочекаме 2013! Не, озбилно... стварно не гледам некоја причина зошто нешто би се случило БАШ ТАА ГОДИНА и како може некој да предвиди што ќе се случи во 2012! Тоа е невозможно. Инаку, секогаш постои некоја веројатност - ништо не е исклучено, но шансите за тоа се речиси минимални! Изменето од james dean - 07.Април.2008 во 19:27 |
||
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE VERIVAM
Mislam 2012 godina ke bide normalna spored mene A vo predviduvanja ne veruvam!!!!!! |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO 2012 KJE IMA 4 DENA MRAK!
A STO SE RABOTI KOGA E MRAK?????
SE ODI NA RABOTA????
NE!
SE PRAVI GOLEMA ZURKA!!!
I KJE DOJDAT I VONZEMJANI
A TIE SLUSAAT LI ROCK???
(belki ne se turbofolkeri)
A KONJAK PIJAT????
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
4 DENA MRAK....ODKADE PA SEGA TOA ...KOJ GO TVRDI TOA.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe Olimpiskite igri dogaat vo London ete toa ke se sluci vo 2012.
I belkim vo Makedonija ke se podobri nevrabotenosta za 1%.
|
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne veruvam deka nesto ke se desi, sto cel nas svet bi "promenil"! Mislam deka taa godina ke bide kako i sekoja druga... i cek da izracunam.... lele...auuu postara ke bidam
|
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ama ja zaspamuvavte temava.
Za 2012 ima razni verzii, no nikoj nisto so sigurnost neznae sto kje se sluci. Edni vikaat kje dojde bran(val)i kje ima preklapanje na dimenziite. Drugi deka kje ima prirodni katastrofi, zemjotresi i sl.Treti deka kje ima eden vid "vojna na zvezdite" kade "good UFO guys" kje se tepaat so bad guys. Navodno pozadi Kuperoviot pojas imalo brodcinja koi kje se tepaat so vonzemjanite sto sega ja "okupiraat" planetata. Demek kje ima invazija na vonzemjani. Izgleda epten sme im interesni na ET. Ona sto mene malku me alarmira po ova prasanje se nekolku raboti. -prvo imase informacija po internetov deka UN pripremaat strategija za toa kako da se postapi vo slucaj na sreba so NLO. A za NLo se povekje se zboruva vo denesno vreme. -vtoro bankata na seminja. Vo svetot ima nekolku banki na seminja na agro kulturi(bilki)kade se cuvaat i odgleduvaat seminja koi bi mu pomognale na covestvoto vo slucaj na prirodni katastrofi, udar na meteori i sl. Vo ovie banki se cuvaat seminja od cel svet.Edna takva banka ima vo Norveska. -podzemni gradovi i bazi.Za ova ima dosta muabeti no sekogas se kontraverzni. Duri i da ne se tocni, vo realnosta postojat dosta podzemni gradovi i bazi. Na nasite prostori se poznati onie podzemni sklonista od vremeto na Tito vo Bosnakoi se ocuvani i denes. Od druga strana se sirat razni prikaski za bazata vo Kosovo Bondstil koja se smeta za najgolema vo Evropa. Seto ova me tera da bidam malce zagrizena. Moze samo si zamisluvam, no mene tuka nesto mi smrdi. No kako i da e, i da se slucat site ovie predviduvanja za 2012, nie(bar jas taka mislam) nema da mozeme da smenime mnogu.I od dosegasnite slucuvanja i prikaskite vo verskite knigi(Noe, arkata i potopot), sekogas del od covestvoto opstojuval i prodozluval ponatamu da se razviva. Spored toa cenam deka i po 2012 kje ima lugje na planetava. Изменето од Astra - 08.Април.2008 во 09:33 |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mnjkl |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ова не да ми се допадна!!!! |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е сега, не заебавај и ти! Ништо не е сигурно! Може утре нешто да не степа! |
||
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дај бре луѓе не се замарајте со вакви работи што ќе се случи нека се случи ма да знам дека ништо нема да се случи
|
||
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |