IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 173174175176177 266>
Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 15:45
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 15:59
a ,shto tesatira,....onaa?! збунетостзбунетостзбунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 16:03
ја само гледам дали е доволно добро за Лу па потоа му го доставувам нему голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 16:13
so dostavnica....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 16:17
fiskalnaголема%20насмевка
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 19:03
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ЧЕК ЧЕК ЧЕК.........Лу! како смееш ти у моја багра да додаваш така ...??? знаеш дека ја сум глава на кланот Блу намигнување Патем ај ке ти опростам за Ива и Топсекси  пошто ми се кул...ама Апче треба да ја проверам намигнување
изненадување...auuu,ja ova sum go propustila...изненадување(od mnogu obvrski za vikendov)
a sto kontrola se praviзбунетост
kazete na vreme da se zamijam troa газење%20од%20смеење

apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 19:05
Za so ma da se banjas mor  лутина ,,,za kogo mor  плачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 19:05
Треба да си црна и треба да имаш плава танга се првите два услови...голема%20насмевка
друго треба да сакаш да си дел од Блу голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 19:19
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Треба да си црна и треба да имаш плава танга се првите два услови...голема%20насмевка
друго треба да сакаш да си дел од Блу голема%20насмевка
голема%20насмевкаголема%20насмевка a koj ja proverue tangataголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
apce
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 19:22
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Za so ma da se banjas mor  лутина ,,,za kogo mor  плачење
големо%20гушкањеza tebe duso moja naj ubava samo nemoj da seces veniбакнеж
бакнежбакнежбакнеж ne paci, ne paci,бакнежбакнежбакнеж
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 19:22
Апче ме потсети да ти раскажам нешто..
Прв пат кога се видов со форумџии бевме во кафичот што тогаш Лу го држеше и прво што ми спомна беше плава танга...и што е интересно баш и таква носев....црвенеење
А тоа сите ке видиме... пред комисија голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 19:25
ja ke se bapnam u gaka "uzvrat" za podobar umetnicki dojamголема%20насмевка
vazno ke bidat plavi газење%20од%20смеење
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 19:35
абе ти ако сакаш и комунистички облечи ке видиме тоа ние таму....туку ај сеа назад на тема голема%20насмевка
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 20:04
Pozdrav do site turbo folkadjii.
Inaku sledniot komentar vsusnos ni ja otkriva zosto bil izmislen turbofolkot za da podocna bide prifaten od srbite i bugarite kako nacionalen muzicki pravec.
Za zal i kaj nas ima takvi pacienti.

Зоран, пак, возбудливо им раскажуваше како ја бркал мечката која му уништи 16 сандаци со пчели, како палел оган за да ја спречи да не доаѓа кај пчелите, како ја отргнивал пуштајќи и гласен турбо фолк. А за сето време руската екипа се смееше до солзи.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 173174175176177 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.