IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Вонредни Избори во Македонија..потреба?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вонредни Избори во Македонија..потреба?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 18>
Прашање: Дали сега е мигот за Вонредни Избори во Македонија?
Одговор Гласови Статистика
30 [42,86%]
39 [55,71%]
1 [1,43%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Gorg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 11:55
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

Originally posted by Gorg Gorg напиша:

predvremeni izbori ne treba, bidejki posle niv SDSM ke mora da izbere novo rakovodstvo i konecno ke se konsolidira. Vaka ke teraat so ovie stari izduvani politicari, koi ke go odrzat Gruevski na vlast barem uste eden cel mandat.

A be kakov SDSM, komu mu e gajle za niv...sega najmalku ni treba izbori zaradi situacijata so NATO i datumot za pregovori so EU, oti taka ni otidoa tri-cetiri meseci vo veter...da se sredat ovie dve raboti, pa posle koj saka neka bide na vlast, Grujo, Brane, Rada, Pavle, Stole, Ljubco..ama ic ne mi e gajle.

ako ti cekas da vlezeme u NATO i EU, uste dooooooooolgo nema da imame izbori...

Tipicen balkanski t.e. makedoski pesimizam i defetizam. A zasto kazi mi ti mislis deka nema da vlezeme vo NATO i EU...i ke imame izbori i toa ne tolku doooooolgo tuku ako nisto pojse za cca 2 godini.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 11:57
ma ajde, glupkaot vo sekoj forum ja otvoril temata, ebati komunjarskite spiuni

Изменето од moira - 07.Април.2008 во 11:59
Кон врв
Gorg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 12:38
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

eazy, eazy Lou
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 12:45

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

eazy, eazy Lou

ma toa mu e izgleda rabotata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 13:14
sega e vreme narodot da stavi na kraj na urlanjeto zaradi imeto

Изменето од moira - 07.Април.2008 во 14:52
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 13:28
сега е време да бегаат ко што бегаат да не кажам ко што и да си подаваат со избори....нема ни толкава фама да праат со тоа нивното „јас ова јас она„ пошто сеа сите се кукавици ...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
only_me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: Israel
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај only_me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 14:18
DEckovo koj ja otvoril temava sigurno e zaljuben komunjar..
Izobri??? Kakvi izbori more zdrav li si?

Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 14:21
 a sto bese toa izboriзбунетост
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 14:56
Па и по весници има околу тоа намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 15:12
A zosto da e komunjar ako otvoril vakva tema, ne mi e jasno?
Pa neli komunjarite se bojat od predvremeni izbori, a i treba da se bojat so ogled na nivniot rejting.

Sepak mislam deka vo momentov ne ni se potrebni takvi cirkuzi ima povazni raboti da se srabotat.

Изменето од kultuzin - 07.Април.2008 во 15:13
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 15:15

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Baba... nikoj ne go spori rejtingot na Gruevski... samo bidi realen... za kolku od listata okolu nego ne bi glasal... i dali smetash deka na tie krlezi koi se zalepija na nego im e mestoto vo vladeackata partija... i dali treba Gruevski ushte da gi tolerira... istoto prashanje i za "begalkite" od SDSM koi momentalno gi uzivaat blagodetite samo zatoa shto vo momentot se so Gruevski...
Jas sum najrealen od site.I predhodno na druga tema kazav deka nema da glasam a i prethodno ne sum glasal poshto e rizik denes da glasash,moze da poginishголема%20насмевка.A shto se odnesuva do tie okolu nego sam ke gi sredi si gleda toj koj kolku vredi i umee.A novite komunjari ke go jadat za mir vo kukja.Na se protivrecat pa i za prashanjeto za imeto.Ne se konstruktivni partneri

Изменето од moira - 07.Април.2008 во 15:23
Im YOUR NIGHTMARE
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 15:32
Vonredni izbori treba da ima ,ama predsedatelski nemozam da go gledam nasiot predsedatel bez dva grama razbiranje na sopstvenata istorija kako ni go rasprodava imeto kaj ke stigne a zgora na se ne e ni sposoben da go objasni zosto vsusnost imame problem so Grcite i barem malce da lobira.
Non stop ja povtoruva istata fraza , ke razgovarame ke najdeme resenie, abe tapanar eden kaj ti bese pametot koga go menuvase znameto i imeto , sto dobi od toa ovco edna.
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 15:37

ako ti cekas da vlezeme u NATO i EU, uste dooooooooolgo nema da imame izbori...

Tipicen balkanski t.e. makedoski pesimizam i defetizam. A zasto kazi mi ti mislis deka nema da vlezeme vo NATO i EU...i ke imame izbori i toa ne tolku doooooolgo tuku ako nisto pojse za cca 2 godini.

ne ti e jasno zosto ne vlegovme vo NATO?
ne ti e jasno koj e uslovot za da vlezeme?

ili ti si podgotven da stanes novomakedonec???
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 15:57
alekso_2000, narodot toa go bara.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.