|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Автор | |||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се слагам, така треба да размислуваме за сите...
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....КАКО МИ ИЗГЛЕДА,ЗА ДА ГО ИЗДИГНЕ НЕКОЈ СВОЕТО ДЕТЕ ,СПОСОБЕН Е ДУРИ И ХОМИЧ ДА ГО НАПРАВИ!...И БОКИ 13 Е НЕЧИЕ ДЕТЕ,И ЗОШТО ИМАТЕ ВО ДРУГИТЕ ТЕМИ ПОДРУГО МИСЛЕЊЕ ЗА НЕГО..А?
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
затоа што е „хомич“ ради слава
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..МА НЕМОЈ.НЕЛИ ТАКВИ СЕ РАЃААТ,СО ПРЕДИСПОЗИЦИЈА И СКЛОНОСТ... |
|||
|
|||
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СИГУРНО НЕ Е ЗА ФАЛЕЊЕ, АМА ШТО АКО Е ГЕЈ, ПОМАЛКУ ЌЕ ГО САКАТЕ??? САМО МИ ПРЕЧИ ШТО ГО ФАВОРИЗИРААТ И ГО ПРААТ ТРЕНД! СЕКОЈ НЕКА СИ ГЛЕА СВОЈА РАБОТА
|
|||
ZeNskaaa
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
haha ke vidime za to , ke go vratam od kaj so izleze.
|
|||
чесни сини очи
|
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас последно што прочитав е дека има девојка |
|||
|
|||
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
videte mislam Boki 13 e sosema druga prikazna- i mislam deka gi imame izmesano poimite""Boki13 da e gay -nema da mu preci na nikogo , no toj ne samo sto e gay toj e tramvestit- e toa e protiv koe sum , moze da razberam da imas cuvstva za istiot pol da te pali i privlekuva , no da si maz a da nosis fustani , perelini, dopi4njaci i sto uste ne -pa makar da e i za show e toa ne moze da go svatam.Toa e veke druga prikazna zena zarobena vo mashko telo i e sramno za mashkiot rod.Taka da mislam deka treba da gi razgranicime tie dva poimi.I ne samo toa , toj ne samo sto se oblekuva vo fustanu(ne mi teknuva tocno na koj post bese no vidov tuka na forumot sliki od nego vo fustani)toj i onaka e celiot kako zena i se trudi da bide pozenstven.E toa ne go podnesuvam .Licno jas bi go ubil -e takvo dete da imam -iskreno bi go zadavil.
|
|||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АНОМАЛИЈА е и тоа со сите нишани!!! Е затоа не дај боже (како прво)ако се случит такво нешто со мое дете јас ке се обидам да го излечам и доколку науката немат свој начин јас ка го излечам на мој начин!!! |
|||
car's freack
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ПОЧИТ СПРЕМА НЕА,АМА НЕ Е СЕ ВО СЛАВАТА..!!!..ПИНКИ ГО ВИДЕ ТИТО...РАЗБИРАШ? |
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka e
moderno e kako i modernata kletna dal Gospod sin ti doma da donese zet |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бе што се не прочитав. Ако сакате да го растурите детето да осети неприфаќање од најблиските боље и да не создавате деца. За било што ако нема поддршка од дома и ако му се покажува на детето колку ве разочарало знаете што може да му се деси? Сакате да го уништите животот на ВАШЕТО детето за вас да ви биде боље? Што ќе сакате да постигнете со тоа? Ако не, боље не создавајте фамилија отколку да уништувате нечиј живот.
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ekszi ( kaj go najde imeto?)- deteto svoe treba da se podrzi vo toa- negov izbor- negova zelba- tvoja ljubov niso cudno i niso strano- toa e zivot - toa e vistinata Изменето од anakin - 08.Април.2008 во 22:31 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ALEKSO...A DA PROBAS NAMESTO DA LECIS NORMALNI HORMONALNI POREMETUVANJA,ZA KOJ NE E KRIV NIKOJ OD RODITELITE...CIM SI TOLKU SPOSOBEN..PA CITAM I NAUKATA AKO "NE MOZIT" TI NEBARE KE NAJDIS NACIN...U TOJ SLUCAJ...KOGA SI TOLKU SPOSOBEN I IMAS VERBA U SEBE...DAJ FRLI SE NA NESTO POPAMETNO...DA KAZEME...NAJDI LEK ZA RAKOT...ZA HEPATITIS "C" (tivkiot ubiec)..za AIDS-OT...NAJDI LEK ZA SITE GLADNI DECA NA OVOJ SVET..EVE POCNI OD DARFUR..TAMU SIGURNO IMAAT POTREBA OD NEKOJ KAKO TEBE...PA PRODOLZI SO MALARIJATA,KOJA SE USTE KOSI NIZ AFRICA...EBOLATA..PTICJIOT GRIP..I DA NE REDAM..SPISOKOT NEMA KRAJ BTW.......ZA DA LECIS NEKOGO OD "HOMOSEKSUALNOSTA" KOJA ZA TEBE E BOLEST..PRVO ZAPRASAJ GI TVOITE PACIENTI...DALI SAKAAT DA BIDAT VOOPSTO IZLECENI..ILI IM SE DOPAGA TOJ LIFE-STYLE..TOA NE SE PROSTITUTKI,SILUVACI,PEDOFILI..TOA SE OBICNI LUGE KOI NA KRAJOT OD RABOTNIOT DEN,POSTELATA SAKAT DA JA PODELAT SO NEKOJ SLICEN NA NIV,SO NEKOJ OD SVOJOT POL DRAGI ALEKSO..ISTORIJATA PAMETI NADRI-LEKARI KAKO TEBE..SVOEVIDNI "ALHEMICARI"...SIGUREN SI DKA SAKAS DA BIDES MAKEDONSKIOT Dr.MENGELE....ZAL MI E ZA TVOITE DECA...LUGE KO TEBE NE BI SMEELE NIKOGAS DA IMAAT DECA...ZATOA STO NEUKOSTA VO 21 VEK E NAJGOLEMATA PANDEMIJA...NO KOJ ZNAE MOZDA OTKAKO KE GI IZLECIS TVOITE DECA...TI KE STANES PRVIOT MAKEDONSKI NOBELOVEV....AH ALEKSO,ALEKSO...VOZI MAJSTORE,,NAUKATA PREPUSTI IM JA NA NAUCNICITE...A TI ZANIMAVAJ SE U ONA ZA STO SI DOBAR...DRESIRANJE KUCINJA...ZIVOTNITE SE DRESIRAAT...LUGETO NE...ISKRENO ZAL MI E STO VO DENESNO VREME POSTOJAT LIKOVI KO TEBE Изменето од Makijaveli - 08.Април.2008 во 22:38 |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |