![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 360> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nema da se zdebelam......
![]() ![]() ne vetuvam veke-nikomu |
|
![]() |
|
SINA PTICA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
Знам дека идам да спијам.
![]() |
|
,,орлите рано летаат,,
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Знам дека воа несаницава ќе ми прави проблеми на работа утре(денес)
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека уште малце и ке се приковам пред телевизор
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
знам дека ќе го положам методологија на истражување
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SINA PTICA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
Знам дека сепак добро е.
|
|
,,орлите рано летаат,,
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
znam deka utre ke se potrudam poveke
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека...сега ќе одам да одмарам....на спиење....
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Pred mene e utre naporen den
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
deka nekoj gi pobrkal stanicite
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
znam deka ima kratki noze
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
... ne e moja rabota, niti moj problem
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.................ustvari,nisto neznam
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |