|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 327328329330331 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахааа.....е тоа се случува кога сакам 100 работи да правам одеднаш...битно ,на крајат пак ќе се разбереме
а што е ова штама на резонанцијава....
блашка сигурно готви сега нешто посно....
мамамд не може да дојде на ред до компјутер...
марко?????
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete se e sega pojasno...ama jas neznam kaj se ostanatite...
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za blashka da stasa... stavi cinijata so salata...ili baren zelencuk... odma ke se pojavi.... gledaj sega...Blashkeee... salatata e gotova... ajde mamino..... ....mamamd... bez kafe ja precekuvash... se zamuabeti... te devici... te somovi...jarci... shto da rece mamamd...vaga... mazena za riba (ama bash som), prvorodenoto dupla vaga... vtororodenoto...rak... i pak mamamd polna vedrina... ...marko... marko... pa shto se cudish... nadvor e ladno... mora da pazi bobi da ne bide izbrkan na tarasa... vikend e... mora da odraboti...natenane... bez brzanje... sega ke vidish koga ke se pojavi... nasmean... sramezliv... samo gushki ke deli... star lisec e toj.... ... kaj e hero...bibce... josefince... aj za sunglidceto znam... utre od sabajle prva e na top listata.... Изменето од mamamd - 06.Април.2008 во 22:19 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОЗДРАВ ДО СИТЕ РЕЗОНАТОРКИ...
Еве ја Блашка...дотрча веднаш на салата.....
ама денес сум била вредна....сум правела еклерчиња
баклава...утре ми е именден.... ...а јадев леќа....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
упс...ме начека не спремна...ама еве бе мамамд...2 секунди и кафенцето ти е готово...од водолијата со подзнак рак
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Blaguno dejce... more pozarance...
...neka mi ti e srekno...vecno i blago imeto... ushte najmalku 100 godini od deneska... so vnuci i pravnuci da go slavish.... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде и салата за Блашка...кај сакам јас некој да остане непослужен...повели Блашка
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧЕСТИТ ИМЕНДЕН БЛАШКА
ОСТАВИ НЕШТО ОД СЛАТКИТЕ И ЗА НАС
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само да ве известам...Марко посматра од страна... |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно винце за марко
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сполај ви...да сте здрави и живи....иако веќе една недела
не сум баш најдобро ...но денес а и утре морам да издржам
јас денес многу изнаправив...ама немам слики да ви покажам
или да ве понудам...ама затоа сте ми тука вие....спремни.........
ве сакам сите...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
утре ќе бидеш добра бе Блашка,па нели ти е именден.ех да беше лесно правењето слатки како сликиве на интернет,имаше се јас да ти спремам додека да оздравиш
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И замислете на цела страна....Марко го нема...Ангелина
ако не дојде сега по виново....сигурно заспал......
мамамд леле што убава песна ми запеа....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Blashke milo... aj poslushaj mamamd shto ke mi ti kaze... dobra organizacija... pocni da gi organizirash prijatelkite i rodninite... ti ova... ti ona... i taka brzo ke se stasa... jas i moite prijatelki/rodnini taka funkcionirame... sekoj sprema ona za shto e ekspert... redi vo svoja servir cinija... i nosi kaj onoj shto slavi...
|
|
Внеси реплика | страница <1 327328329330331 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |