IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 326327328329330 717>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:13

Монувчееее  па водолиите се секогаш отворени за дружба...јас само со водолии во моето окружување можам да функционорам...и имам еден стрелец,мене многу драг...инаку,се водолија до водолија

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:18
Знам мила дека се отворени за дружење, мојата најдобра другарка е водолија, ама погоди што? И личноста што не можам да ја поднесам е водолија. По правило јас зошто сум рак и не би требало да се снаоѓам во нивно друштво, но знаеш повеќе ги кажувам овие работи на шала, зошто поаѓам од себе јас воопшто не сум типичен рак, се зависи до личноста
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:29
Neznam zasto ama so devica-devojka ne sum mozela da se zdruzam.Dvajca moi dobri drugari se devici,znaci so maski nemam problemi...cudo.Samata sum devica i imam dobri drugarki od bilo koj horoskopski znak samo ne devici.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:34
Па перфекционист и перфекционист заедно, посебно другарки, е стварно незгодна комбинација
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:37
More ne mi ni davaat sansa da me zapoznaat, uste odma me zamrzuvaat....seuste ne mi e jasno zasto ova samo mene mi se slucuva.Iskljucok se bratucetka mi i edna koleska.Retki iskljucoci.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:40
Ајде, ајде, можеби затоа што така си се уверила... На крајот на краиштата зошто и ти требаат дотолку? Можеш да си имаш пријатели од другите 11 знаци, не се малку...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:41

секој знак има свој подзнак,кој е исто така важен.можеби си ти енџи многу голем перфекционист...или многу очекуваш од луѓето...којзнае...

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:45
А можеби и не треба да ги прашуваш за знаците Нема да мислиш на тоа кога нема да знаеш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:46
aufff koja sum pa jas nisto da ocekuvam.....ne sum jas perfektna,zatoa i nemam pravo da baram perfekcija..a sto li e perfektno i dali postoi?намигнување

Ne se zamaram mnogu ama koga procitav deka bi trebalo da se slozuvam so mojot znak mi padna cudo...eh ne e se vistina sto ke procitame za znacite.Inaku jas go kontraktiram opisot na devica,rodena sum vo toj period ama ic ne nalikuvam na devica....Podznak sum inaku oven.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:49
Направи си натална штом толку те интересира, и јас сакам да си направам ама не можам да најдам некој што прави Поздрав девојки

Изменето од Monuska - 06.Април.2008 во 20:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:51

па што си запнала да се дружиш со девици,или воопшто по хороскоп.батали тие работи.некогаш ќе се изненадиш од дружбата со некои луѓе кои хороскопот никако не ти ги препорачува,а од други -добри и мили кои по знакот ти лежат ќе останеш непријатно изненадена.супер е кога се дружиш без предрасуди.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:52
Pozdrav i do tebe monuskaбакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:53

ни го нема Марко вечерва инаку сите ќе добиевме одма по една натална карта и објаснување за знациве

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:58
Pogresno me imas svateno Andjelina, ne se grizam jas mnogu ako oni(devicite) ne sakaat da bidat vo moe drustvo,samo bev iznenadena deka ocekuvanjata na zvezdite e nie(devicite) da se slozuvame....
Zatoa i ne ni veruvam mnogu vo horoskop i retko koga citam nesto za znacite.Site sme razlicni,bitno e da ne sudime na nekogo pred da go zapoznaeme.A ako nemam nekoja devica za drugarka, ne znaci deka mojot zivot ne e ispolnet.намигнувањеголемо%20гушкање

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 326327328329330 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,735 секунди.