|
Предлози за типување |
Внеси реплика | страница <12345 89> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa i toa ja znam......ne rekov niso protiv bayern ja....
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tavrija - Shahtjor -1 EDINICA
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Реал Мадрид , Арсенал , Милан , Интер , Ливерпул , Ајакс , Барселона , Валенсија . . . НЕ СЕ ЗА ИГРАЊЕ . . . Љуѓе не мамете се нема ништо без работа . . . Барем јас така сватив . . . Еднаш ќе земиш , десет пати ќе остај‘ш . . . Ко ќе видиш браќа батали . . . ПС ако има некоја местена пуштете ја да ја уплатиме . . . Како оваа погоре некоја . . .
|
||
STRUGA
|
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mesteni samo vo makedonija ima
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
UKRAINA - srbija - 1 EDINICA
|
||
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BRAVO BE DEVIL...kako porano ne te procitav..odma lupav singl......
tututuuu Изменето од blackeye - 26.Март.2008 во 22:23 |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ratata.....drugiot pat ako bidam siguren znam kaj da pisam |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
0:0 2:0.......пак погодена |
||
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bordeaux - Nancy - 1/ 2-3
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odense - Mitjiland - 1 EDINICA
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Osijek - Slaven belupo - 1 EDINICA
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хам Кам - Викинг -2
Стабек - Лилестром -1 |
||
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве како ми изглеа денешниот тикет:
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen - 3+ Ajax Amsterdam - De Graafschap - 1 Catania - Napoli - 1 Fiorentina - Reggina - 1 Palermo - Juventus - 2 / 0-2 Atletico Madrid - Almeria - 1 добитно ќе биде |
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |