|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 55> |
Автор | |||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Deka ke se soocime so smrta toa e fakt .Plaseljki se od nea gubime dragoceno vreme od zivotot......a i da pokazeme zabi isto ni se faka, nikoj ne i k*rtulil do sega .
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас само сакав да кажам дека треба да се помириме со фактот и да ја игнорираме. Не мислев цел живот да мислиме на неа во очекување и страв. |
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znam deka ne mislese taka no pisaniot zbor nekako taka mi "zazvuci" na moment.
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е да точно. Во секој случај едно знам. Темава е тешка и не е лесно нешто да се напише без опасност да се згреши. Се работи за различни гледишта на луѓето за тоа (па не можат да се усогласат мислењата). Искрено, сакам некако со моето размислување да допринесам, но во исто време сум и внимателен! |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Џон Патрик за болката рекол:-Болката го поттикнува човекот да мисли.Мислата го прави човека мудар.Мудроста го прави животот поднослив!
Иако многу пати сум го помислила токму обратното-Колку повеќе боли,толку повеќе мислиме на болката и таа ни го прави животот неподнослив! Како и да е-болката останува,понекогаш забораваме на неа и ја закопуваме длабоко во нас се до мигот кога некој спомен ќе ја откопа и ќе ја ослободи... |
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не сакам да сум мудра, сакам убав живот конечно немудрувајќи. После се ми се смачи да мудрувам, така да не се согласувам со Џон дека сето тоа го прави животот поднослив, едино ако сето тоа не се сфаќа како еден вид утеха. Не ми треба болка повеќе за да мислам, да бидам мудра, зашто тоа не ми го прави животот поднослив...
Изменето од ekszi88 - 06.Април.2008 во 01:47 |
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za da zalam nekoj sto umrel, treba da bidam besmrten...kako da zalam nekoj sto umrel koga i jas ke umram
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vremeto brise se!
no,ako nie samite na sebesi ne si pomogneme,nikoj drug toa za nas nema da go napravi Изменето од topsexy - 06.Април.2008 во 13:50 |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грешиш мила,времето не лечи се! |
|||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekoj ima pravo na svoe mislenje,no mislam deka i toa e golem faktor
primer....sto da zemam za primer? hm...nekoj ti zgresil seriozno,neli...ako ne go vidis ili ne kontaktiras so nego edno 3-4 godini normalno ke zaboravis
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke se vmesham,sepak...
Vremeto ne lechi se....vremeto samo gi zagushuva spomenite,pravi kako da si zaboravil na makite,no ne e taka.Luznite sepak ostanuvaat vo sekavanje A individualno e toa koj kolku e silen i sposoben da se spravi so tagata.Nemoze sekoj podednakvo,i na ist nachin. Изменето од mamma - 06.Април.2008 во 14:01 |
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова истото ќе го повторам и јас, затоа што се сложувам со тоа и затоа што повторувањето е мајка на знаењето, а тоа (горекажаното) би требало да го знае секој! |
|||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka..
no sepak toa e eden faktor koj pomaga,mozebi ne celosno,no sepak pomaga
|
|||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како што реков погоре-ќе заборавиш до моментот кога некој спомен ќе те потсети на заборавеното. Се’ што ни се случило-не се заборава.Како што вели мамма,го закопуваме во нас,тоа си тлее,а лузните остануваат. |
|||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |